free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk sportosan

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, sportos, utcánláttuk 10 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Hamisítatlan nagyvárosi harcoshoz van dolgunk, a feje búbjától a talpáig. Gondosan megválogatott, egyszerű, de látványos a hacukája: a kabátját és a nadrágját kifejezetten szerettük, az oldalzsebek, cipzárak és a szűk dzsekifazon határozott, belevaló nőt sejtetnek. A zöld sál és a kabát alól kikéredzkedő zöld, csíkos felsőrész remekül összejátszanak, a frizura is elég bitang – csak gratulálni tudunk.Semmi bajunk a nyáriasra szabott szereléssel, tényleg meleg van, nem tűri meg a test a pluszmálhát. De egy kis következetesség igazán a javára vált volna az öltözetnek: ugyanez a garnitúra egy lenvászon nadrággal sokkal harmonikusabb lett volna, de akár egy jó fazonú farmerrel is. Ha viszont a fürdőnadrágformára szavazunk, ráadásul pirosra, akkor ahhoz ne kapjunk már fel sálat, mert szétcsapja egymást a kettő.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés