free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sienna Miller megfejtette Warhol titkát?

Borsa         Címkék: andywarhol, inspiráció, művészet, siennamiller, titok 0 hozzászólás

Sienna Miller úgy érzi, rájött, hogy mi inspirálhatta Andy Warhol alkotásait. Művészettörténeti felfedezését a sajtóval is megosztotta.

Sienna Miller úgy véli, megfejtette a titkot, hogy vajon mi inspirálhatta a legendás pop art művészt, Andy Warholt. A hollywoodi színésznő akkoriban kezdett komolyabban érdeklődni Warhol munkássága iránt, amikor 2006-ban, a Factory Girl (nálunk: Hullócsillag) című filmben a művész egyik ismert múzsáját, Edie Sedgwicket formálta meg.

www.cmarshallpr.com

Miller nemrégiben, a Female First magazinnak úgy nyilatkozott, egy, a képzőművész édesanyjával készült interjút olvasva döbbent rá arra, hogy mi lehetett az ihletője Warhol művészetének. Az interjúban ugyanis az anya elmesélte, hogy sokáig babkonzerven éltek, és a szekrényeikben konzervdobozok sorakoztak egymáson. "Azt gondolom, ez inspirálta őt. Ennyire e világi dologból kapott ihletet" - állapította meg Miller.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés