free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cipő fehér farmerhez

kirakat@borsa.hu         Címkék: divat, probléma, stylist, szakértő, tanács 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Borsastylist!

Sikerült vennem egy csodálatosan nőcis, fehér, szűk, (vékony) farmert (Amnesia), azonban nem tudom, hogy milyen színű cipőt vegyek/vehetek fel hozzá? Fehéret? Feketét? Telitalpút vagy platformot? Ja, és magas sarkú (talpú) párti vagyok...

Köszönöm a választ!

MónikaKedves Mónika!

A fehér legalább annyira jól variálható, mint a fekete ezért bármilyen színnel kombinálhatod. Arra kell csak vigyázni, hogy ha fehér cipőt választasz hozzá, akkor a két árnyalatnak nagyjából passzolnia kell egymáshoz. Pink, piros vagy sötétzöld cipő is jól mutathat mellette, de a nagyon halvány színektől óva intenélek. A fazonról meg csak annyit, hogy amennyiben nagyon szűk szárú a nadrág akkor nem jó ötlet telitalpú cipőt választani, ugyanis könnyen tűnhet benne a lábad aránytalanul nagynak. A bokapántosok is okozhatnak kellemetlen meglepetést, ugyanis jó néhány fazon egyáltalán nem mutat jól szűk szárú nadrággal. Próbálkozhatsz platformcipőkkel is, de szerintem egy teljesen lapos, kövekkel kirakott saru sem lehet rossz választás, ami annak ellenére megér egy próbát, hogy magassarkú-párti vagy.

Jó és eredményes kutatómunkát, üdv:

DaniellaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés