free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk nagy sálban

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, sál, utcánláttuk 13 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A sarut külön kiemeljük, annak csont nélkül jár a színjeles, gyönyörű darab. Szerettük ezt a könnyű, halványszürke kardigánt is, és extra dicséret jár azért, amiért az egyszerű sálon kívül nem erőlködött más kiegészítővel alanyunk. A táska barnája amúgy finoman rákacsint a sálra, a romantikus szőke lobonc és a vidám napszemüveg pedig szépen megkoronázzák az összképet. Szeles időbe soha rosszabb szerelést.A fölsőbb rétegeket nagyobb gonddal is egymásra lehetett volna pakolni, hanyagul, összevissza lógnak deréktájon – a kabátka amúgy is mintha egy számmal kisebb lenne a kelleténél. A borzasztóan rövid nadrágról nem is tudjuk, szóljunk-e még egyáltalán, egyszerűen fáj ránézni. A sál pedig olyan trehányul van megkötve, hogy még a legharmonikusabb göncöt is tönkretette volna. Nagyon nem szerettük.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés