free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Moss regényt ír

Borsa         Címkék: divat, író, katemoss, modell, regény 0 hozzászólás

Kate Moss azt tervezi, hogy a modellkedés, a divattervezés és az énekelgetés után íróként is kipróbálja magát. Egy modellről ír - állítólag fikciós - regényt. Na ja.

Kate Moss valószínűleg arra pályázik, hogy polihisztorként tartsák számon. Főfoglalkozása, a szupermodellség mellett ugyanis több, saját kollekciót tervezett a Topshopnak, énekelt a Primal Scream és a Babyshambles néhány dalában, sőt még a Fekete Vipera című angol vígjátéksorozat egyik epizódjában is eljátszott egy szerepet. A legújabb terve pedig az, hogy regényt ír.

A művet ugyan fikciós alkotásként emlegetik, ugyanakkor ha hozzátesszük, hogy egy modellről szól majd, aki a teljes ismeretlenségből a világceleb-létig jut, elég egyértelműnek tűnik, hogy Moss a saját életéből merít ihletet a sztorihoz. A szupermodell egyébként nem egyedül készül belefogni az írásba, hanem egy barátnője, Louse Wener regényíró-énekes segítségével.

www.polaroidrelief.wordpress.com

"A regényírás olyasmi, amit már régóta fontolgat. Meg van győződve arról, hogy olyan szerző segítségével, mint Louise egy kereskedelmileg sikeres produktumot alkothat, amely rengeteg pénzt hozhat" - nyilatkozta egy, a modellhez közelálló forrás a The Sun nevű angol bulvárlapnak. "Töviről hegyire ismeri a modellvilágot és minden színfalak mögötti pletykát" - tette hozzá.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés