free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Rövidnadrág, szűkében

-PészM-         Címkék: divat, férfiak, forrónadrág, rövidnadrág, trend 6 hozzászólás

Hiába hódít a rövid, egészen szűk, már-már a forrónadrágokat idéző viselet a férfiak körében, véleményt mondani attól még szabad. Mert nekünk nagyon nem tetszik.

Borsafőszerkesztőt már hetek óta nem hagyja nyugodni, hogy a városban járva-kelve egyre kurtább és kurtább rövidnadrágokban lát férfiakat, és jó szokásához híven nyomban bérencet fogadott a téma kivesézése céljából. A beavatott hímek persze hangos tiltakozással reagáltak a felvetésre, aztán a közös utcai hesszölés meghozta az eredményét: sajnos tényleg látni a '80-as évek futballcsapatait idéző shortokban férfiakat, ami hagyján, hogy esztétikailag is jócskán hagy kívánnivalót maga után, de a kényelmi szempontokon mélázva is egészen elakadtunk.Mi is a bajunk tulajdonképpen? Az egészen rövid szárak és a kifejezetten szűk fazon rövidnadrág esetében a legrosszabb kombináció. Persze van a viseletnek egyfajta kisiskolás bája, de akkor már menjen mellé térdzokni meg szandál, sőt egy hatalmas kocka iskolatáska is a gallér mögé. A rövid nadrághossz ugyanis egészen vézna pipaszárakat varázsol a lábakból (legyen az mégoly izmos, kisportolt férfivégtag), és egyszerűen érezni rajta, hogy kényelmetlen viselet. Ha leülnek benne, a varrás mélyen a combközépbe hasít, "tövig" felhúzódik, és meglehetősen szánalmas látványt nyújt. A comb le- és elszorított izmai lázadva buggyannak ki a szűk naci szorításából, de a java még csak most jön. A diszkomfort, az még semmi.

Mert a hímtagnak sincs túl nagy mozgástere ilyen kondíciók mellett, és hagyján, hogy szerintünk a szűk nadrágos férfi is megfizeti az árát kamatostul az ész nélküli divatozásnak, de látványnak sem utolsó az egészen lelapított, szinte a megsemmisülésig elszorított, árva pénisz. Ülő- és állóhelyzetben egyaránt kirajzolódik a fájdalom, és hiába latolgatjuk az okokat, nem értjük, mi viszi rá a magukat jól öltözöttnek tartó fiatal férfiak egy hányadát erre a minden szempontból kifogásolható viseletre. Mivel kiszemeltjeinket csak futtában tudtuk megvizsgálni, a személyes beszélgetésről végül letettünk, és kínunkban Borsastylisthoz fordultunk, oldja meg a rejtélyt. Divat ez? Szimpla ízléstelenség?Házi szakértőnk úgy látja, annyira nem burjánzott még el a hülyeség, de van követője jócskán. Külföldön trend a "forrónadrág", de kizárólag strandon és sportoláshoz, jó ízlésű férfi nem tol annyira ki magával, hogy a hétköznapokon is effélében flangáljon. Ami nálunk most leginkább hasít, az az élére vasalt rövidnadrág – ami külföldön nagyjából 3-4 éve trend. A mi értekezésünk tárgyának, a '80-as évek futó- meg atlétikás sportnadrágjait idéző fazonnak Borsastylist sem jósol fényes jövőt, bár azt állítja, strandon hawaaii mintázattal valóban népszerű, sőt, a strandos etikett még azt is megengedi, hogy 1-2 centi kilátszódjék a pociból a nadrág dereka és a póló alja között. Tegyük is hozzá melegében: mélyről jövő undorral tudunk csak adózni a jelenség előtt mindnyájan.

Persze az amúgy is randa látványon is van mit tovább csúfítani. Ilyen például, amikor a csöpp, szoros nacikból precízen gyantázott és szolibarna férfilábak kandikálnak ki, és ilyen, amikor lábszárközépig felráncigált fehér frottírzoknival sikerül még megfejelni a borzalmat. Amúgy valószínűleg alapból mindegy, hogy a bájos forrónadrág alá férfipapucs, mokaszin vagy méregdrága tornacipő kerül, még a legkarakteresebb lábbeli sem húzza ki a csávából a szettet. Péniszszorító anyaszomorítók, kapjátok össze magatokat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés