free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk cicanadrágban

Borsa         Címkék: cicanadrág, divat, igen, nem, utcánláttuk 68 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Kiszemeltünk nem az a kiköpött Kate Moss, de egyszerűen imádtuk – nőies, vonzó, vagány, ilyenek jutnak eszünkbe róla. Többször leírtuk már, hogy az állatminta nem akkora barátunk, de egy ilyen gúnya láttán örömmel újragondoljuk a dolgot. Az öv jó választás volt, a cicanadrág plusz cipellő abszolút a helyén van, a táskák szintúgy, és mindehhez a rövidre vágott mokány frizura és napszemüveg egészen szemrevaló összképet adnak. Köszönjük.Az égadta világon semmi bajunk nem lenne ezzel az összeállítással, de egyetlen elfuserált darabbal sikerült szétverni az amúgy kellemes összegészt. A halvány barackszínű felső alól kivillanó melltartópántok a főbűnösök, és több mint kínos, hogy 2009-ben erről még mindig beszélni kell. Miért nem lehet felkapni egy pánt nélküli kollégáját annak a melltartónak, miért? Ne vétsünk ekkorákat már a nyár legelején, ha nem muszáj.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés