free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Catherine Zeta-Jones 6000 dolláros másodpercei

Borsa         Címkék: catherinezeta-jones, film, pénz, reklám, színésznő 0 hozzászólás

Catherine Zeta-Jones 2 és fél millió dollárt keresett egy reklámfilm-szerepléssel. Sampont reklámoz, Kínában és Japánban.

Catherine Zeta-Jones másodpercenként 6000 dollárért szerepel az Unilever cég Lux nevű samponjának, Japánban és Kínában vetített reklámjában. Mivel a hirdetés teljes terjedelmében összesen hét perc hosszúságú, így az egészért több mint  2 és fél millió dollárt - azaz nagyjából 500 millió forintnak megfelelő összeget - fizettek ki az Oscar-díjas színésznőnek.

Az "Alchemist" című samponreklám tulajdonképpen egy klasszikus hollywoodi stílusban készült minikémfilm, melynek főszerepére azért épp Zeta-Jonest kérte fel a cég, mivel annyira meggyőzte őket a színésznő a Briliáns csapda című filmben nyújtott "kihívó és titokzatos" alakítása.

www.onechickaday.com

Aki pedig kíváncsi arra, hogy milyen színészi teljesítményt nyújt Catherine a samponreklámban, ide kattintva máris nézheti.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés