free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cipőmustra, nagylátószög

Borsa         Címkék: cipőbolt, divat, körkép, szandál, trend 15 hozzászólás

Ezen a héten Borsastylis felkutatta, hogy hol mit érdesem venni, ha cipőben utazunk, valamint az újdonságok lelőhelyére is rábukkant. Lakkszandik és saruk.

A múlt héten hírt adtunk afelől, hogy milyen újdonságokkal találkozhatunk a nagyobb ruhamárkák boltjaiban, a mostani alkalommal a cipőboltok kínálatát vettük górcső alá, és az újdonságok mellett azt is figyeltük, melyik márkának mi az erőssége az idei szezonban. Körképünk következik.

Alberto Zago

Azt már érdemes az elején tisztázni, hogy a boltban nemcsak Alberto Zago cipőkkel lehet találkozni, többek között Pura Lopez, Bornx és Mannas Lea Foscatti lábbelikre is szert tehetünk, valamint az idei szezonban egy vadonatúj márka is beférkőzött a nagyok közé, amely jóval alacsonyabb árkategória, mint az előzőek. Hétfőn került ki a polcokra a Bronx legfrissebb újdonsága, a zokniszandál, ami nem áll másból, mint egy lábfejet takaró vékony anyagdarabból és egy nagyjából térdig érő bokavédőből.Mi meglehetősen kritikusan fogadtuk ezt a fazont, de a bátrak miniszoknyával simán bevállalhatják. Nemrégiben érkeztek az üzletbe teli talpú színes szandálok és magas sarkú papucsok, szintén a Bronxtól. Aki gladiátorszandált vagy sarut szeretne venni, az mindenképpen az Alberto Zagóban kezdje a kutatómunkát, ugyanis mindkét típusból jó néhány fazon közül lehet választani, ráadásul különböző árkategóriákban.

Buffalo

A Buffalóban a cikk megjelenésével egy időben pakolják ki az új árut, a nyári árukészlet legnagyobb része már kapható a boltban, ez leginkább utántöltés, de azért néhány új fazon is felkerült a kamionra. A mostani eresztéssel hagyományos kerek orrú magas sarkúk érkeznek több színben, valamint egy-két bokaszandál is felkerül majd a polcokra. Bővebben sajnos nem tudunk nyilatkozni az új lábbelikről, mert ottjártunkkor még csak egy fénymásolt megrendelőlapon láthattuk a cipők meglehetősen apró képeit.A Buffalo is elég jól szerepel, ami a sarukat és a gladiátorszandálokat illeti, a bolt külön előnye, hogy a megszokott fekete és barna színek mellett számos harsány, vidám árnyalattal is szembetalálkozhatunk. A lapos szandálok mellett platformfronton is elég jó a korábban a holdjáróiról híres márka, lakk és hagyományos bőr, színes és fekete, szinte minden variáció megtalálható. A tavalyi szezonban balerinákban voltak igazán erősek, de az idei nyárra csak néhány új fazon érkezett, amit teljes szívünkből sajnálunk.

Vagabond

A Vagabond régi kedvencünk, a cipői ugyan nem a legelegánsabb darabok, de kétségkívül kényelmesek, és bírják a strapát. Ők egyik szezonban sem okoznak meglepetést, a kínálatuk ugyan minden szezonban változik, de a stílus nem, vidám és sokszor extrém cipők szerepelnek a repertoárban. Egyértelműen lapos sarokban verhetetlen a Vagabond, saruk és papucsok sorakoznak a polcokon többféle stílusban és színben, a keletnémet hittérítőtől kezdve a hagyományos saruig és gladiátorszandálig minden megtalálható.Néhány izgalmas magas sarkúval is találkozhatunk, mint például a nyitott orrú fűzős fazon, amit ugyan meg kell szokni, de csőszárú farmerral jól mutat. A boltokban már ott van a teljes nyári választék, és nekünk nagyon úgy tűnik, hogy egy-két hét, és elkezdődnek az akciók, amelynek az eredményeképpen nyár végén akár 61 százalékkal olcsóbban lehet hozzájutni egy-egy Vagabond csukához.

Leonardo

Nincs ezen mit szépíteni, nem tartozik a kedvenc márkáinkhoz a Leonardo, ugyanis a sok értékelhetetlen és gyakran hordhatatlan bóvlik között nehéz rábukkanni az igazi kincsekre, pedig vannak. Ha pénztárca nem is, de türelem, az kell hozzá. A márka mindenképpen tűsarkúban, ráadásul nyitott orrúban "hasít" az idei szezonban. Nem kell félni, a műbőr borzalmak mellett néhány bőr- és vászonszandál is helyet kapott, ami nem rossz hír.A bolt hatalmas mérete miatt nem tűnik fel, ha új áru érkezik, ráadásul nem is nagy tételre kell gondolni, ezért érdemes gyakran benézni, hátha valami csiszolatlan gyémántra bukkanunk. A Leonadro specialitása, hogy szinte mindig akció van, most éppen a második cipőt féláron lehet beszerezni, ami önmagában ugyan nem egy nagy durranás, de ha sikerül magunkkal csábítani valamelyik kebelbarátnőnket, akkor sokkal olcsóbban tudjuk megúszni a vásárlást.

Humanic

A Humanic sokáig igazi mumus volt a cipőrajongók között, azonban az elmúlt néhány szezonban sikerült feltámasztani poraiból a nagymamacipőkre szakosodott márkát. Már a legtöbb boltjuk fel van újítva, és a kínálattal is csak itt-ott vannak problémák, nagyrészt sikerült felszámolni a gyatra minőségű műbőr cipőket. A Humanicban is bent van már a teljes nyári kínálat, de azért néhány új modellre még lehet számítani, bár ahogy elnéztük, már itt is a leárazásra gyúrnak az eladók. Az idei szezonban különösen jók teli talpú szandálokban, és még az áruk sem horribilis, bár a topkategóriás márkákat nem lehet 30 000 forint alatt megúszni. Amire vigyázni kell, hogy csakúgy, mint a Leonardo esetében, itt is kutatni kell a jobb darabok után.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés