free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: kétrészes fürdőruha

Borsa         Címkék: bikini, cucckereső, divat, fürdőruha, trend 20 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten kétrészes fürdőruhát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk. Miután a múlt heti Cucckeresőben az egyrészes fürdőruhákkal foglalkoztunk, ezen a héten értelemszerűen a kétrészesekkel folytatjuk.

Az aktuális szezonban az egyszínű fekete fürdőruhák azok, amelyek gyakorlatilag az összes márka kínálatában, különféle fazonokban, változatokban és jelentős mennyiségben megtalálhatók. Mostanra eléggé elterjedtnek számít, hogy mi magunk válogathatjuk össze a kétrészes fürdőruhák alsó- és a felsőrészét a számunkra legmegfelelőbb szabású darabokból, igaz, ez a legtöbb üzletben inkább a basic kategóriás fürdőruhákra áll, ezek pedig idén elsősorban feketék.A feketén belül aztán többféle változatot is találunk: a leggyakoribb persze a sima, matt fekete, amivel - legalábbis ami a színválasztást illeti - melléfogni ugyebár nem lehet, ugyanakkor villantani sem. Épp ezért ha már fekete, akkor a magunk részéről inkább a fényes anyagú változatok mellett tennénk le a voksunkat, azzal a kitétellel, hogy azért a túlzásokat inkább kerüljük: nem feltétlenül kell például flitterekkel bőven megpakolt modellt választani (több boltban láttunk ilyet, és nem volt szép látvány), elég, ha maga az anyag diszkréten fényes - úgy, mint a képen látható bikinimodell esetében -, higgyétek el, a napfényben az is épp elég látványos lesz.
Márkák, árak:
Sima fekete - Tezenis, felsők és alsók: 2990 forint/darab
Fényes anyagú fekete - H&M, felsők és alsók: 2690 forint/darabA fotón szereplő pink, illetve csíkos fürdőruha nem két különböző darab, hanem egy kifordíthatós modell, melynek mindkét oldala hordható. Kiváló megoldás azoknak, akik nem érik be egyetlen bikinivel, de nem akarnak többre költeni, hiszen így kettőt kapnak egy áráért. Sőt két és felet, hiszen ezt a bikinit fel lehet venni úgy is, hogy például az alsót a pink felével, a felsőt pedig a csíkossal fordítjuk kifelé, vagy fordítva.
Márkák, árak:
Kifordítható - Tezenis, felső és alsó: 2990 forint/darabStabilan tartja magát a bikinidivatban is a már hosszú-hosszú szezonok óta regnáló retróirányzat, így aki még nem unt rá az ilyen jellegű darabokra - és/vagy nem figyel már a szekrényében egy rakásra való ilyen fürdőruha, melyeket a korábbi években halmozott fel -, az az idei kollekciókban is megtalálja a retró stílusú modelleket. Minket a jelenlegi retrós felhozatalból leginkább ez a képen látható fürdőruha győzött meg, elsősorban az üde-minimalista színvilágával.
Márkák, árak:
Retrómintás - Women' Secret, szivacs nélküli felső: 5995 forint, szivacsos felső: 8995 forint, alsó: 4995 forintSzintén trendinek számítanak ezen a nyáron a hippis, virágmintás bikinik, különösen azok, amelyeken az alapszín sötét, maga a virágminta viszont annál tarkább és mozgalmasabb. Akik a feltűnőbb, nagyon csajos, mégis ízléses fürdőruhákat részesítik előnyben, azoknak 2009-ben mindenképp a virágmintás modelleket javasolnánk. Nyugodtan le lehet cserélni a különféle állatok lenyúzott bőrét imitáló mintával díszített modelleket is inkább ilyenekre.
Márkák, árak:
Apróvirágos - New Yorker, felső: 3290 forint, alsó: 2590 forint
Fodros virágmintás -  Women' Secret, felső: 7995 forint, alsó: 4995 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés