free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A brit nők Daniel Craiget nyalogatták

Borsa         Címkék: brit, danielcraig, fagyi, jamesbond, jégkrém 0 hozzászólás

Az angol csajok legszívesebben Daniel Craig testét nyalogatnák. A Nemzeti Fagylalthét alkalmából egy cég lehetővé tette számukra, hogy ezt meg is tehessék.

Nagy-Britanniában június elején rendezték meg az első Nemzeti Fagylalthetet, melynek alkalmából a Del Monte limitált szériás termékkel örvendeztette meg a vásárlókat: egy pálcikás jégkrémmel, amely a félmeztelen Daniel Craiget ábrázolja, deréktól felfelé. A cég illetékesei nem privát véleményük alapján döntöttek úgy, hogy a regnáló James Bond figurája mutatna a legjobban fagylaltpálcikára húzva, hanem előzőleg felmérést végeztek, melynek során több mint ezer brit nő nyilatkozott úgy, hogy Craig az a férficeleb, akinek a testét legszívesebben nyalogatná.

www.graphicshunt.com

És íme, meg is kapták a nyalogatnivalót, méghozzá fekete áfonyás, vörös áfonyás, valamint gránátalmás ízekben, és alig száz kalóriát tartalmazó kiadásban. Nos, kedves egészségükre! Bár a magunk részéről nem tudunk elvonatkoztatni attól, hogy ennek  a fagylaltnak a látványa leginkább a Bodies kiállítás lenyúzott, preparált  holttesteit idézi.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés