free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Esküvő Júlia erkélyén

Borsa         Címkék: erkély, esküvő, júlia, pénz, verona 1 hozzászólás

Verona város vezetése ezután lehetővé teszi, hogy a házasulandó párok Júlia erkélyén kelhessenek egybe. Persze ezt is - mint annyi mindent - meg kell fizetni.

A veronai városvezetés úgy döntött, idén nyártól lehetőséget ad a jegyespároknak arra, hogy "Júlia erkélyén" - vagyis a Shakespeare Rómeó és Júliájának Capulet családjával azonosított Capello család házának balkonján - fogadhassak örök hűséget egymásnak. A lehetőség nyitott veronai, nem veronai, sőt külföldi állampolgárok előtt is, ám más-más tarifáért. A veronaiak a szolgáltatást 600, a nem veronai illetőségű EU-állampolgárok 700, míg az Európai Unión kívüli országokból érkező házasulandók 900 euró befizetésével vehetik igénybe.

www.panoramio.com

Az első pár, akik Júlia erkélyén keltek egybe június 1-jén,  Luca Ceccarelli, a Hellas Verona csapatában játszó futballista és menyasszonya, Irene Lamforti voltak. "Elérzékenyültem. Tudod, hogy egy esküvő mindig erős érzelmeket vált ki, különösen egy ilyen helyzetben. Reméljük, hogy ez sok szerencsét hoz majd nekünk" - mondta Ceccarelli.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés