free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk hosszú fehér pólóban

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, póló, utcánláttuk 12 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nem annyira szerény cucc ez, de nagyon csíptük, hogy nincs túlbonyolítva semmi. A ruhák egyszerűek, kifejezőek, és nagyon jól állnak. A csizma vagány, meghatározó darab, a hosszú póló az utolsó ráncig a helyén van, és van az egésznek valami nagyvilági, de minimalista bája. Egy efféle szőke, tekintélyes hajkorona pedig nagyon meg tudja dobni az amúgy is szemrevaló toalettet – és hogy az eb csöppet Paris Hiltont idézi, nem vesz el a külcsín harmóniájából.Indítsunk azzal, ami dicséretes. A fölső jó, a táska mutatós, a lobonc dús és vonzó. Nagyon kevés kellett volna az üdvösséghez, de ezzel a gány nadrággal sikerült tönkrevágni az egész garnitúrát. Nagy is, bénán is áll, ráncos és lifeg az alja – de amúgy sem passzol nagyon semmihez az öltözékben. Tökéletesen rossz döntés volt, és nem is igazán értjük, hogy egy ennyire jó csajnak hogy a fenébe jut eszébe egy ilyen borzalmat magára kapni. Nagy-nagy kár érte.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés