free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Johnny Depp aggódik

Borsa         Címkék: film, johnnydepp, karrier, munka, színész 0 hozzászólás

Bár jelenleg is több filmen dolgozik, Johnny Depp mégis attól tart, hogy a karrierje a végéhez közeledik. Mindenesetre hálás azért, amit eddig elérhetett.

Johnny Depp 1984-ben, a Rémálom az Elm utcában című filmben debütált a vásznon, és az azóta eltelt huszonöt évben közel félszáz további filmben szerepelt, köztük olyan alkotásokban, mint az Ollókezű Edward, a Donnie Brasco, a Félelem és reszketés Las Vegasban, a Csokoládé vagy épp A Karib-tenger kalózai -trilógia, és jelenleg is több filmen dolgozik. Simán minden oka meglenne tehát a büszkeségre és a bizakodásra, ő azonban nemrégiben, egy interjújában elárulta:  aggódik, hogy a karrierje a végéhez közeledik.

www.fusedfilm.com

"Sohasem álmodtam arról, hogy ilyen messzire juthatok és ilyen hosszú ideig maradhatok. Valójában mindig azon töprengek, hogy mikor leszek kirúgva. Ez holnap is megtörténhet, és én mélyen, nagyon mélyen hálás vagyok azokért a munkákért, amiket megkaptam" - mondta a 46 éves színész. "Ki tudja?! Lehet hogy valahol, egy bárban gitározgatva végzem. Vagy benzinkutasként. Őszintén hiszem, hogy csoda, hogy még mindig kapok munkákat" - jegyezte meg Depp, aki egy néhány nappal korábbi nyilatkozatában még egész másképpen képzelte a nyugdíjas éveit: "Klasszikus öregember szeretnék lenni, sörhassal. A verandán akarok üldögélni a franciaországi házunkban és bámulni a pázsitot."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés