free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk gladiátorszandálban

Borsa         Címkék: divat, gladiátorszandál, igen, nem, utcánláttuk 15 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Meggyőző, minimalista cucc, nem hivalkodik, de amit hoz, azt határozottan és bátran teszi. Az egyszerű póló-nadrág kombó nem kívánja meg a további körítést vagy pluszokat, a gladiátorszandál pedig így is, úgy is "megkeményíti" a külcsínt, tehát ad az egésznek valami mokány, belevaló ízt. A táskát és a napszemüveget szerettük, a hosszú, világos lobonc pedig nem keveset "nőiesít" vagy puhít a külsőn.A póló-ruha-táska mintaorgiája mellet nem lehet szó nélkül elmenni, de a színharmónia hiányával sikerült tovább rontani az összképen. Annyira túlvibrálja egymást a szoknya és a táska, hogy ebből szinte lehetetlen lett volna valami kellemes kompozíciót kihozni. Nagyon ütik egymást, de a ruha alá felkapott póló a legkevésbé sem segít elsimítani a "galibát", és a választott gladiátorszandál végképp megkoronázza a káoszt. Nem áll jól, és nem is passzol az öltözékhez.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés