free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Násznép-kölcsönző

Borsa         Címkék: család, esküvő, japán, kölcsönző, násznép 0 hozzászólás

Japánban, akinek nincs elég népes családja vagy kiterjedt baráti, ismeretségi köre, annak sem kell lemondania a nagy esküvőről. Bérelhet násznépet.

A japán Office Agents megoldja azon házasulandók problémáját, akik hiányt szenvednek megfelelően népes családban, illetve barátokban, ismerősökben, és ezért nem tudnának elég embert meghívni az esküvőjükre. A cég ugyanis - többek között - násznép-kölcsönzéssel foglalkozik. Egy személyt 20 000 jenért (azaz kb. 40 000 forintnak megfelelő összegért) lehet felbérelni arra, hogy eljátssza egy családtag, barát vagy épp munkatárs szerepét. Plusz 5000 jenért az illető még egy dalt is elénekel vagy eltáncol, 10 000 jenért pedig ünnepi beszédet mond. "Lehet, hogy hitelen egy vendég nem lenne képes ezt megtenni. Vagy talán nyugtalanít a te és a partnered vendégeinek száma közti különbség. De sokan végeznek manapság átmeneti jellegű munkát, ilyenkor pedig kényelmetlen meghívni a főnököt" - vázolt Hiroshi Mizutani, a cég vezetője néhány lehetséges szituációt, amikor szükség lehet a cég által nyújtott szolgáltatásra.

www.travel.webshots.com

Mizutani a Reutersnek nyilatkozva azt is elmesélte, hogy egy alkalommal 30 bérelt vendéget közvetítettek egy esküvőre. A vőlegénynek ugyanis ez volt a második kézfogója, és nem szeretett volna olyanokat meghívni, akik ott voltak az elsőn, így inkább vadidegen, fizetett násznép jelenlétében mondta ki az igent. Az Office Agents évente körülbelül száz esküvőre kap megrendelést, de közvetítenek embereket egyéb eseményekre is, például temetésekre vagy épp vállalati továbbképzésekre. Jelenleg közel ezer bérelhető személy szerepel a nyilvántartásukban. "Fontos megjegyezni, hogy ők normális emberek. Normálisak olyan szempontból, hogy mosolygósak, tiszták és úgy néznek ki, mintha hétköznapi munkájuk lenne" - jegyezte meg a cégvezető.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés