free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Missoni dizájnhotel

Borsa         Címkék: divat, dizájn, hotel, missoni, trend 0 hozzászólás

Az olasz Missoni divatház beszállt a szállodaiparba. Megnyitották első dizájnhoteljüket, ám meglepő módon nem a divat valamely fővárosában.

A Missoni luxus-divatház a Rezidor Hotel Group-pal szövetkezve június elején megnyitotta első dizájnhoteljét a skóciai Edinburgh városában. A szálloda kialakítása és berendezése olasz stílusú és a Missoni által képviselt trendeknek felel meg. A szakemberek a hotel megtervezésekor gyakorlatilag ugyanazokat az irányelveket követték, melyek a divatház kollekcióiban is meghatározók: könnyed merészség a minták és színek használatában, és persze kényelmes luxus.

www.hotelchatter.com

Az ötcsillagos hotelben 129 szoba, 7 lakosztály, bár, olasz specialitásokat is kínáló étterem, finesz- és szépségcentrum, uszoda és fürdő is található. Az egészben egyedül az a furcsa, hogy nem Olaszországban, de még csak nem is a világ valamely divat-fővárosában nyílt ez a szálloda. Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy a divatház szállodaláncban gondolkodik, a következő Missoni Hotel várhatóan 2009 utolsó negyedévében, Kuwaitban nyílik majd, 2010-re pedig tervben van London, Párizs, Barcelona és Dubai is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés