free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Harisnya alacsonyaknak

kirakat@borsa.hu         Címkék: divat, harisnya, stylist, szakértő, tanács 9 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Borsa, 

sziasztok! Olvasom a stylist tanácsait harisnya ügyben. Nekem nem az lenne kérdésem, hogy milyen harisnyát vegyek, hanem hogy egyáltalán hol kapok megfelelő méretű harisnyát?! 155 cm vagyok, 50 kg, csípőméret 88 cm (ez utóbbi szobrászkodása folyamatosan folyamatban van). A harisnyák mind 1-2-es méretezésűek, vagyis 36-38-asok, de ami jó egy 160 cm 60 kg nőre, az nekem minimum mellig ér. Az meg, hogy görgessem vissza, nem jó tanács, próbáltam, nagyon kényelmetlen. Csak 1-est nehéz kapni, ha véletlen kifogok egyet, arról is kiderül, hogy nem alacsonyaknak tervezték, hanem anorexiásoknak, vagyis szűk, de hosszú. 


Javasolták, hogy hordjak combfixet (esetleg harisnyakötővel), de ez egyrészt például sorthoz nem a legjobb választás, ráadásul az is csak a próbababa csajoknak áll igazán jól, de az én lábaim kifejezetten erősek (legalábbis a magasságomhoz képest, mint mondtam volt, csípő 88) és rövidek.A nadrágok is hosszúak szoktak lenni, de azoknak le tudom vágni az alját, ez egy harisnyánál nem működik. Nem különleges harisnyákra gondolok, már a mezei fekete-testszínű harisnyáknak is nagyon tudnék örülni. Most szereztem be két nagyon csinos kis sortot, az elegánsabbik fajtából, blúzhoz, magas sarkúhoz, szoknya helyett (eddig élére vasalt, hosszú szövetnadrággal oldottam meg a harisnyaproblémát), azokhoz kellene nagyon a harisnya. 
Bár vidéki vagyok, az se baj, ha csak Pesten lehet kapni rám való harisnyát, felmegyek érte! Előre is köszönöm a segítséget:  Ildikó 
Kedves Ildikó!

Neked a csípőfazonú harisnyák jönnének be legjobban, ezeknek ugyanis jóval rövidebb a derekuk, mint a hagyományos harisnyáknak. Az egyetlen hiba ismét azzal van, hogy csak néhány bolt árusít csak ilyen harisnyát, próbálkozhatsz a Calzedoniánál és a Wolfordnál is, bár az ottani árak egyáltalán nem mondahatóak barátinak, ezeken kívül még néhány kisebb harisnyabolt is tart ilyen fazont. Bármennyire is fura, de a pesti aluljárók ebből a szempontból csodákra képesek, azonban a vidéki viszonylatokat sajnos nem ismerem. Arra viszont érdemes lesz felkészülni, hogy csak az alapszínekben fogsz találni. Ha alacsony vagy, akkor lehet, hogy érdemes lenne gyerekharisnyával próbálkoznod, ugyanis ezek - sok esetben - sokkal strapabíróbbak. Ha kipróbálod, akkor kérd a legnagyobb méretet, az hátha beválik.

Remélem tudtam segíteni.

DaniellaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés