free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szürkében

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, öltözködés, utcánláttuk 26 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A ruha önmagában nagyon szép vonalvezetésű, látványos, de egyszerű holmi (és valószínűleg roppant kényelmes is), ilyen testen pedig végképp nagyszerűen fest. Nagyon elegáns, és nagyon odavoltunk érte. A pántos kis topán a lehető legjobban mutat hozzá, a sötét-fekete körítés: táska, szépen felpolcolt frizura és napszemüveg pedig igazán jól mutat a halványszürke főszereplő mellett. Jó csaj, jó ruha – volt egy szép napunk. Köszönjük.Fiatalság, bolondság, rendben van – ezért nincs harag. A pizsamákat imitáló szettek persze már divatban vannak pár éve, de ilyen szinten átesni a ló túloldalára annyira azért nem vagány. Miki egér, buggyos naci, halványrózsaszín táska a hón alá csapva… Szóval Balcsin ilyenben simán le lehet slattyogni a strandra, de ne legyen már hétköznapi viselet a topis bohócholmi. Se nem aranyos, se nem mutatós – nem szerettük.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés