free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Kiss basszusgitárosa eladta a vesekövét

Borsa         Címkék: árverés, genesimmons, jótékonyság, kiss, vesekő 1 hozzászólás

A Kiss zenekar énekes-basszusgitárosa bizarr módon jótékonykodott: árverésre bocsátotta a vesekövét az Ebay-en. Akadt rá vevő.

Gene Simmons, a Kiss együttes énekes-basszusgitárosa nem épp hétköznapi és még kevésbé gusztusos módon gyűjtött pénzt, ám legalább jótékonysági célokra. Történt ugyanis, hogy a zenész, miután az ezzel - a világsztároknak is ugyanúgy - járó fájdalmak közepette kiadott magából egy nagyobbacska vesekövet, úgy döntött, hogy ha már, akkor kezd vele valami pozitívat: a testéből származó "terméket" ezért árverésre bocsátotta az EBay-en.

www.kissonline.com

A bizarr aukción a vesekő végül 15 000 dollárért - azaz több, mint 3 millió forintnak megfelelő összegért - kelt el. A befolyt pénzt egy, a sajtóban konkrétan meg nem nevezett jótékonysági szervezet számlájára utalták át. Azt, hogy ki a szerencsés licitáló, aki immár magáénak tudhatja a sajátos sztárereklyét, szintén nem közölték, így nem lehet tudni azt sem, hogy a vesekő vajon az új tulajdonos otthonának legújabb ékeként egy vitrinben végzi, vagy az illető mondjuk arany foglalatban hordja majd a nyakában, talizmán gyanánt, esetleg valami mást kezd majd vele…LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés