free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: vízálló szempillaspirál

Borsa         Címkék: cucckereső, smink, szempillaspirál, szépség, vízálló 3 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten vízálló szempillaspirált kerestünk.

Ettől a héttől kezdve némileg átalakul a Cucckereső. Ezentúl ugyanis nem csupán ruhákat és cipőket keresgélünk majd, hanem tágabban értelmezzük a "cucc" fogalmát, és egyéb termékek, tárgyak is szerepelnek majd ebben a rovatban. Ennek megfelelően a mai részben a legjobb vízálló szempillaspirálok után kutattunk különféle ár- és minőségi kategóriákban.

A középkategóriás, bármely drogériában beszerezhető sminkcuccokkal lehet a legkönnyebben mellélőni, ezek között ugyanis sok a vitatható vagy épp szimplán pocsék minőségű termék. Épp ezért ha már mindenképp ebből a kínálatból akartok választani, akkor leginkább csak a Max Factor szempillaspirálokat ajánlanánk, ettől a márkától viszont rögtön kétfélét is. A Lash Lift Waterproof szempillákat emelő hatást ígér, amit ugyan a gyakorlatban kevéssé vált be, ettől eltekintve viszont természetesen diszkrét, mégis észrevehető módon hangsúlyozhatjuk vele a pilláinkat.

www.maxfactor.co.uk, www.maxfactor.hu

Aki hangsúlyosabb szempillákat szeretne,  annak viszont inkább Masterpiece Waterproof spirált javasolnánk. A rugalmas - úgynevezett iFX - kefével tényleg nagyon könnyű felvinni a festéket úgy, hogy a pillák ne ragadjanak össze. Mindkét Max Factor spirálról elmondható, hogy strapabíró, nem kenődik és nem potyogtat apró festékdarabkákat a szem alá, a sminklemosó pedig viszonylag könnyen megbirkózik velük eltávolításkor.
Árak, lelőhely:
Max Factor Lash Lift Waterproof: 3199 forint, DM
Max Factor Masterpiece Waterproof: Ára: 3499 forint, DM

A kommersz márkákhoz hasonló - illetve esetenként valamivel olcsóbb - árkategóriában vásárolhattok a professzionális sminkeket árusító üzletekben, tévhit tehát, hogy ezek drágábbak lennének. Tény viszont, hogy a profi sminkesek többsége nem véletlenül dolgozik ezekkel a termékekkel, hiszen valóbban jobb minőségek és megbízhatóbbak a közönségcikkeknél. Tehát a magunk részéről mindenképp azt tanácsolnánk, hogy ha tehetitek, szánjátok rá azt a kis plusz energiát, és keressétek fel valamelyik professzionális szakboltot, és szerezzetek be onnan néhány cuccot. A vízálló szempillaspirálok közül lájtos, nappali sminkekhez a Paris Berlin Xtra Easy Mascara spirálját ajánljuk. Korrekt minőségű termék, könnyű vele bánni, csinos, normális kinézetű pillákat produkál. Érintésre vagy könnyezéskor sem adja meg magát, ugyanakkor viszont meglepően könnyű eltávolítani sminklemosóval. Hétköznapra ideális.

Ben Nye Mascara: www.giftsatpages.com

Intenzívebb sminkekhez viszont alkalmasabb a Ben Nye Mascara szempillaspirál. Ez egy elsősorban színpadi, kifutói, illetve filmes használatra készülő termék, amely azonban alkalmi sminkek készítéséhez is megfelelő választás. Sűrű, feltűnő, glamúros  szempillákat festhetünk vele, melyek garantáltan ilyenek is maradnak az eltávolításig. Ekkor viszont kicsikét nehezen enged, ezért sminklemosóra mindenképp szükség van hozzá.
Árak, lelőhely:
Paris Berlin - Xtra Easy Mascara: 1800 forint, Sminkbolt
Ben Nye Mascara: 2500 forint, Sminkbolt

Akik a felsőkategóriás sminktermékeket részesítik előnyben, azoknak is érdemes megválogatni, hogy mit vesznek meg, hiszen a márkanév és a húzós ár nem feltétlenül jelent garanciát. Biztosan nem fogtok csalódni a Lancome Amplicils Waterproof szempillaspirálban. A kellemesen laza állagú festéket a kényelmes kefével nagyon könnyen és egyenletesen lehet felvinni, végeredményképp pedig masszív, de mégsem természetellenes kinézetű pillákat kapunk, amelyek egyáltalán nem tapadnak össze rovarlábakká. Nem kenődik, sőt még a dörzsölésnek, illetve a sima víznek sem igazán enged, eltávolításához sminklemosóra és határozott mozdulatokra van szükség.

www.best-waterproof-mascara.com, www.skinstep.com

A luxusmárkás szempillaspirálok között kiemelkedő még a Dior Diorshow Black Out terméke is. Ezzel a spirállal kifejezetten brutál, extra sötét, műszempilla hatású pillák festhetők, méghozzá úgy, hogy ennek ellenére mégsem nehezíti el vagy tapasztja össze a pillákat. A strapát nagyon klasszul bírja, cserébe viszont eltávolításkor eléggé meg kell vele küzdeni.
Árak, lelőhely:
Lancome Amplicils: 7500 forint, Douglas parfüméria
Dior Diorshow Black Out : 8200 forint, Douglas parfümériaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés