free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pénztárcát készíts, akció indul!

Borsa         Címkék: akció, divat, körkép, leárazás, vásárlás 1 hozzászólás

Az akció felirat láttán mindenki vérszemet kap, ezért végignéztünk néhány boltot, és kiderítettük, hogy hogyan állnak az árleszállítással. Körképünk következik.

Nem tudjuk, hogy a gazdasági válság, vagy csak a rövidnek tűnő nyár miatt, de a boltok nagy részében megkezdődtek a leárazások, ezért körbeszaladtunk a városon, hogy feltérképezzük melyik márka hogyan áll a nagy árzuhantatással. Cipőtől a fehérneműig mindenből igyekeztünk rálelni a leárazott termékekre.

Ajánlatok felülre

A Mango-rajongók örömére a múlt hét végén elkezdődött a nagy nyári leárazás, az első szakaszban minden darabot maximum 50 százalékkal olcsóbban lehet megvenni, de rutinos vásárlók már tudják, hogy ennél még jóval lejjebb fognak majd csúszni az árak. Az igazán drága holmik még így is szinte horror áron vannak, de néhány kincsre rá lehet bukkanni, amelyek elsősorban az alapruhatár rehabilitálására alkalmasak. Azt azért elmondjuk, hogy minél inkább belemélyedünk az akcióba, annál nagyobb lesz a kupleráj a különböző Mango-lelőhelyeken függetlenül attól, hogy a város melyik pontján van az adott bolt.A Jackpot and Cottonfield is beállt a sorba legalábbis ami az akciókat illeti, a Mangóhoz hasonlóan itt is 50 százaléknál állnak meg a kedvezményes árak, ők leginkább pamutban jók, és elsősorban a nagyméretű csajok keresgéljenek itt, ugyanis hiába létezik náluk 32-es méret, azokat nagyon hamar elkapkodják, így az akció idején leginkább nagyobb méretű darabok fognak a kezünk ügyébe akadni. Annyit azonban érdemes tudni, hogy néhány darabnál még az akciós ár sem nevezhető barátinak.A H&M még egyelőre csak visszafogottan csatlakozott az "akciózók" táborához, a nagy leárazás még várat magára, de bizonyos időközönként érdemes benézni, ugyanis valami mindig akciós. Ott jártunkkor egyes férfi és női rövidnadrágokat lehetett beszerezni féláron. Mi azért még kivárjuk, hogy jöjjön az igazi nagybetűs AKCIÓ ugyanis a H&M-nél még az utolsó körben is igazi kincsekre lehet bukkanni, fillérekért.

Az Esprit 20-30 százalék kedvezménnyel kínálja a portékákat, csakúgy, mint a Jackpot ők is elsősorban alapruhatárban erősek, egyszerű szabású színes ruhák és jó minőségű basicpólók beszerzésére alkalmasak leginkább a különböző márkaboltjai. Az áruk egyébként nem mondható barátinak, de leárazáskor egy szavunk sem lehet, és reméljük, hogy náluk is megy még lejjebb az ár.A Zarában egy viszonylag új keletű fogalommal találkoztunk, mégpedig a szezonközi promócióval, ami annyit jelent, hogy ugyan nem az összes, de számos kora tavasszal érkezett terméket leáraznak, olykor 50 százalékkal. Ez a visszafogott akciózás viszont köszönőviszonyban sincs a Zara legendás kiárusításaival. Akik ügyesebbek, egy kisebb ruhatárra valót tudnak összeszedni potom összegért.A farmermárkák közül elsőként a Retro adta meg magát, a márkaboltokban maximum 50 százalékkal olcsóbban lehet hozzájutni farmerekhez és pólókhoz, de tavaszi kabátok és farmerszoknyák is vannak a kínálatban. Ahogy a boltot ott jártunkkor elnéztük, jobb lesz sietni, ugyanis sok Retro-fan sáska módjára lepte el a különböző márkaboltokat, és a vevőkörből könnyen következtettünk arra, hogy legelőször a kisméretek fognak elfogyni.

1. Pénztárcát készíts, akció indul!
2. Cipőfront, fürdőruhafront és társaikLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés