free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A PETA a Hermés krokodilfarmjai ellen tiltakozik

Borsa         Címkék: állatvédő, divat, hermés, krokodil, peta 0 hozzászólás

A Hermés divatház saját farmjain tenyészt krokodilokat, amelyekből aztán táska készül. A PETA állatvédő szervezet szeretné megmenteni a hüllők életét.

A Hermés divatház saját krokodilfarmokat létesített Ausztráliában, méghozzá abból a célból, hogy ott tenyésszenek krokodilokat, amelyeknek bőréből aztán luxustáska készül. A cég évente háromezer darab krokodilbőr táskát szeretne legyártani, ami önmagában is iszonyúan hangzik, pláne pedig akkor, ha hozzátesszük, hogy egyetlen táskához három-négy jobb sorsra érdemes állat életét kell kioltani.

A PETA állatvédő szervezet tiltakozásba kezdett a francia divatcég krokodilfarmjai ellen. "A gondolat, hogy a krokodilokat azért tenyésszék, hogy aztán leöljék őket és idejétmúlt, méregdrága táskákat készítsenek belőlük, minden divatrajongót el kellene, hogy borzasszon" - áll a szervezet közleményében. A PETA szerint, ha a Hermés valóban a vezető divatcégek közé szeretne tartozni, abba kellene hagynia az állatok legyilkolását, és a valódi kígyó-, illetve krokodilbőr helyett áttérni az utánzat használatára.

www.eryptick.net, www.china-replica-handbag.com

Pink szintén nyilvánosan kritizálja azokat a divatcégeket, amelyek állatokat gyilkolnak a bőrükért, illetve a szőrméjükért. Az amerikai énekesnő kizárólag olyan ruhákat és kiegészítőket visel, melyeknek előállítása nem került egyetlen állat életébe sem. "Állatokat ölni a bőrükért undorító, és nem szeretnék olyan tervezőket támogatni, akik ilyesmit használnak" - nyilatkozta korábban a PETA egyik celeb-aktivistájaként is tevékenykedő popsztár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés