free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobban hűsítő napozás utáni krém

Borsa         Címkék: bőrápolás, lista, napozásutánikrém, öt, teszt 1 hozzászólás

A teszt után itt a lista, amelyben egyetlen szempontot vizsgáltunk: melyik napozás utáni krém hűsít jobban. Kentünk, legyeztünk és a végére összeállt az eredmény.

A napozás utáni krémeket összehasonlító tesztünkből már kiderült, hogy a különböző akadályokat melyik termékek vették a legjobban. A listában egyetlen szempont alapján osztályoztuk a krémeket, a cél az volt, hogy a hét tesztelt napozás utáni szerről kiderüljön, hogy melyik az az öt, amelyik a legjobban hűsíti a lepirult vagy rosszabb esetben rákvörösre égett bőrfelületet.


DM - Sun Dance

Az állaga jóval hígabb, mint egy hagyományos hidratáló, ezáltal sokkal könnyebben lehet eloszlatni a bőrön, ami azért jó hír, mert senki nem szereti masszírozgatni a leégett testét. Miután viszonylag gyorsan eloszlattuk elég kellemesen hűsített, egészen addig, ameddig be nem szívta a bőr a hidratálót, ami sajnos elég gyorsan bekövetkezett. Mi a kellő hatás kedvéért egy legyezővel rásegítenénk. A maga visszafogott hűsítő hatásával a Sun Dance 1 pontot ért el, és ezzel az utolsó helyet szerezte meg magának.


Nivea

A harmadik és negyedik helyen holtverseny lett, ugyanis két termék is ugyanolyan eredményt ért el. A Nivea-nak is elég könnyű volt az állaga, ami miatt szerencsére nem volt gondunk az eloszlatással. Ez is viszonylag hamar beszívódott, de kicsivel lassabban mint a Sun Dance, ezért tovább tartott a jótékony hűsítő hatás, ráadásul a lassú felszívódás ebben az esetben nem azt jelentette, hogy zsíros maradt a bőrünk, ugyanis ezeknek a krémeknek az állaga sokban különbözik a hagyományos hidratálóktól. A Nivea 3 pontot kapott a zsűritől, és a harmadik helyen zárta a mérkőzést.


Rossmann - Sunozon

A dobogó legalsó fokán a Nivea-val osztozik a Rossmann sajátmárkás terméke, amely pont annyira hűsített, mint az előzőekben bemutatott termék, és a tulajdonságaik is szinte teljesen megegyeztek. Amennyiben vásárlásra kerülne a sor, mi a Sundance mellett döntenénk az ár-érték miatt, de mivel ebben az esetben ez nem volt szempont, ezért az utóbbi két termék holtversenyben, 3 ponttal a bronzérmet kaparintotta meg.
Hawaiian Tropic

Az ezüstérmesünk ez a zöld, felkenve igen bizarr kinézetű napozás utáni zselé lett, nagy meglepetés nem ért minket, mivel a nevében is szerepel, hogy hűsíteni fog. Felkenve kellemesen lehűtötte a bőrünket, de eléggé ragadt tőle a "leápolt" felület, ami igencsak rosszul érintette a komfortérzetünket, így aztán egy idő után már nem is a hűsítéssel foglalkoztunk, hanem azzal, hogy mennyire ragad. A ragadós zöld trugyi, az állaga ellenére 4 pontot kapott a teljesítményére, és így az ezüstérmet szerezte meg.


Avon

Hűsít ahogy a nagykönyvben meg van írva, nekünk annyira bevált ebből a szempontból, hogy innovatív megoldásként a viszkető és égő szúnyogcsípéseinknek is nekiestünk ezzel a termékkel, és ott is működött. Nem ragadt, nem csúszott, egészen egyszerűen tökéletes volt, igazából nincs is ezen mit ragozni, nálunk ez a zselé lett az aranyérmes a maga 5 pontjával.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés