free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk pasztellben

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, öltözködés, utcánláttuk 33 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nagyon egyben van az összeállítás. A felsőrész elég látványos, ugyanakkor egyszerű holmi, kellemesen lengedez, jól mutat a szerelés minden más darabjával. A nacin volt egy kisebb vita itt a szerkesztőségben, a közönségestől a nagyon vagányig minden elhangzott rá, úgyhogy a kedves olvasóra van bízva a végítélet. A cipellő viszont nagyon szép, harmonikusan simul a többiekhez – summa summarum: van az egészben valami nagyon könnyű, nyári nőiesség.Nincsenek itt égbekiáltó bűnök, visszafogott, hivatali holmi, semmi flanc – ami van, az kevés, de határozott. Csak a színek! Ehhez a bőr- és hajszínhez ilyen árnyalatban felöltözni nem szabad, áttetsző és szinte láthatatlan az egész ember, muszáj lenne valami életet lehelni a nagy egészbe. Nem kell itt nagy és erőltetett dolgokra gondolni, elég lenne csak egyetlen meghatározó szín. Az viszont nagyon, de nagyon kéne.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés