free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Törpnek öltözött Guinness-rekorderek

Borsa         Címkék: guinness, hupikéktörpikék, jelmez, rekord, wales 1 hozzászólás

Walesi egyetemisták megdöntötték az egy helyen összegyűlt, hupikék törpikének öltözött emberek világrekordját. Nem vicc.

Június elején walesi egyetemisták - illetve affinitást érző hozzátartozóik, barátaik - festették testüket hupikékre valamint húztak fehér ruhát és sapkát annak érdekében, hogy megdönthessék az egy helyen összegyűlt legtöbb hupikék törpikének öltözött ember Guinness-rekordját. A Swansea Egyetem szervezésében létrejött megmozduláson végül összesen 2510 törpnek öltözött ember sikerrel meg is döntötte azt a rekordot, amelyet tavaly júliusban Írországban, Castleblayney városában állított fel 1253 hupikék törpikének öltözött személy. "Ez úgy hangozhat, mint valami vicc, de a tanulók nagyon is komolyan vették, hogy megdöntsék a világrekordot" - áll a Guinness szervezet közleményében.

english.cctv.com

A rekord megdöntését egy Newburyben működő jelmezkölcsönző támogatta, amely ingyen és bérmentve bocsátotta a résztvevők rendelkezésére a törpkosztümöket. Az esemény  főszervezője, James Houston a sajtónak nyilatkozva elmondta, többen is szívesen csatlakoztak volna a törptömeghez, ám sokakat az akadályozott meg ebben, hogy allergiásak a testfestékre, anélkül viszont nem volt szabályos a részvétel. "Ez volt a legfurcsább élmény az életemben, állni egy tömeg közepén, ahol mindenki úgy néz ki, mint egy klónozott törp" - számolt be élményéről Houston. Az egyetem diákegyesületének képviselője a sikert követően úgy nyilatkozott, hogy ez csak a kezdet, és a jövőben szeretnének további hasonló, beöltözős Guinness-rekordokat is felállítani.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés