free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Chanel tütü Lagerfeldtől

Borsa         Címkék: balett, chanel, divat, karllagerfeld, ruha 2 hozzászólás

Lagerfeld exkluzív fellépőruhát tervezett az Angol Nemzeti Balett egyik szólótáncosának. A művésznő cserébe táncra perdült a Chanel szalonban.

Karl Lagerfeld balettruhát tervezett az Angol Nemzeti Balett táncosnőjének, Elena Glurdjidze-nek. A divatgurut saját bevallása szerint régóta inspirálja a balett: "Már gyermekként hatással voltak rám a régi képek, amelyeken Anna Pavlova balettozik" - jegyezte meg.

A grúz származású Glurdjidze A hattyú halálát adja majd elő az exkluzív ruhában. "A kosztüm 50 százalékban meghatározza, hogy hogyan táncolsz. Nagyon fontos, hogy szép kosztümöd legyen" - mondta Glurdjidze egy interjúban.

www.fashiontime.hu

A balettruhát a Chanel Lemarié műtermében készítették el. Három varrónő több mint száz órán át dolgozott rajta, és többek között 2500 hófehér madártollat is felhasználtak a megalkotásához. Elena nagyon meg volt elégedve a műremeknek is beillő kosztümmel, s köszönetképp helyben, a Chanel szalonban eltáncolt egy rövid balett-koreográfiát. Aki kíváncsi rá, ide kattintva megtekintheti.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés