free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Így hordd: talpas leggings

Borsa         Címkék: cicanadrág, divat, leggings, öltözködés, ruha 26 hozzászólás

Legújabb sorozatunkban mindig egy adott, elsőre talán furcsa ruhadarabból próbáljuk meg kihozni a maximumot. Kezdésnek jöjjön a talpas leggings.

Most induló új sorozatunkban Borsastylist megpróbál segíteni abban, hogyan hordjunk egy-egy olyan ruhadarabot, ami vagy fazonban vagy színben eltér a megszokottól. A mostani alkalommal a talpas leggingsek legújabb generációját vettük górcső alá, amelyek csak a sarkat és a lábfej első kétharmadát hagyják szabadon. Megmutatjuk, hogy az elsőre talán szokatlan fazont hányféleképpen lehet variálni anélkül, hogy bárki is az ilyenek vagyunk rovat "nem" oldalán kössön ki.

A színekről

Mielőtt bárki rohanna az első boltba egy-egy ilyen talpas cicanadrágért jobb, ha jó alaposan megnézi magát a tükörben, vastag boka mellé ugyanis szigorúan tilos szürke vagy bármilyen világos színű fazont választani, ezek sajnos egytől egyig vastagítják a bokát. Köszönhető mindez annak, hogy nincs alsó gumírozás, így a bokánál nem simul közvetlenül a lábra a leggings.

Lapos cipővel

Ebben az esetben nem sokban különbözik ez a fazon egy hagyományos cicanadrág viselési szabályaitól, lehet hordani egyszerű sportcipővel és balerinával, aki pedig igazán bátor, az kombinálhatja saruval vagy gladiátor szandállal is.


Nézegess talpas leggings szetteket!

A biztonság kedvéért azért azt megjegyeznénk, hogy alacsony csajok jobb, ha a hagyományos cicanadrág mellett maradnak, legalábbis akkor, ha lapos cipővel szeretnék hordani, ugyanis egy rosszul kiválasztott szoknyával vagy nadrággal könnyen mellé lehet fogni. Minivel működik a dolog, a közvetlenül térd feletti fazonok azonban ki vannak zárva a mezőnyből.

Nadrág és sportcipő

A cicanadrág és rövidnadrág kombináció egyáltalán nem a szívünk csücske, de ezzel a fazonnal – legnagyobb meglepetésünkre – mégis működik.

Sportcipővel

Nadrág – GAS
Leggigns – Bershka
Cipő – BuffaloHosszú láb mellé mehetnek a térd feletti nadrágok, az alacsonyak viszont próbálkozzanak a rövidebb nadrágszárral, ugyanis nekik semmi szükségük arra, hogy a nadrág optikailag még néhány centit lefaragjon a lábszáruk hosszából, mivel a kiválasztott darab alatt még van a leggings, nem kell tartani attól, hogy túl kurvás lesz a szett.

Szoknya és balerina

Ennél a kombinációnál a legegyszerűbb a szabály: minden szoknya szóba jöhet, ami térd felett ér. Viszont a térd alatti fazonok pont úgy fognak festeni ezzel a cicanadrággal, mintha valami receptre felírt gyógyharisnyát hordanánk teljesen mindegy mekkorára nőttünk.

Balerinával

Cipő, leggigns – Bershka
Ruha – GASHa szoknya, és mini, akkor a cipő legyen teljesen lapos, egy-két centis sarokkal egyszerűen nem mutat igazán jól, ha már sarka van, akkor legyen tekintélyes méretű, de erről pár bekezdéssel lejjebb szólunk részletesen. A képen látható szürke, alapvetően sportos leggings mellé nem lett volna jó választás egy túlságosan elegáns vagy hegyesorrú balerina, felesleges túlkomplikálni a dolgot.

Saruval

Ezt a megoldást szigorúan haladóknak ajánljuk, ugyanis egyáltalán nem mondható szokványos viseletnek. Nem is annyira formás láb az alapkövetelmény, hanem az, hogyan tudjuk viselni a kiválasztott szettet.

Saruval

Ruha – Chloé
Leggings – Bershka
Saru – Marc JacobsMi laza, bőszabású pólóruhával hordanánk, nem kell ugyanis agyontupírozni az összeállítást. Arra azonban jó lesz figyelni, hogy a nadrág színéhez passzoló szandált válasszunk, ez a szürke leggings például visszafogott árnyalatú sarukkal mutat jól, egy élénk színnel el lehet szúrni az egész szettet.

Tűsarkakon

Ha magas sarkú cipővel szeretnénk kombinálni - tessék, itt vannak a sarkak -.leggingsünket, kétféleképpen tehetjük ezt meg. Az egyik megoldás, amikor a talprész a cipőn kívül van, ez elsősorban vagány szetteknél mutat jól, ez ugyanis inkább sportos, mint elegáns megoldás. Miniszoknyával és platform cipővel jó páros lehet, és ez a kombináció alacsonyabb csajokon is megállja a helyét.

Tűsarkúval

kívül:
Leggings – Bershka
Szoknya – Bershka
Cipő – Barbara Bui

bent:
Leggings – Bershka
Szoknya – Springfield
Cipő - BuffaloA másik lehetőség, ha ugyanúgy a cipőn belül hordjuk, mint a lapos lábbeliknél, ez a megoldás optikailag jó néhány centivel megnyújtja és vékonyítja a lábat, alacsony csajoknak ez a lehető legjobb szettajánlatunk. Különösen akkor mutat jól, ha a leggings színével azonos cipővel vesszük fel, estélyihez ugyan nem javasoljuk, de buliszerkóhoz hibátlan.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés