free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk Louis Vuittonban

Borsa         Címkék: divat, igen, louisvuitton, nem, utcánláttuk 22 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nekünk egy jó kedélyű francia családanya jut eszünkbe a képről – egy kis pikantéria, egy kis finomság, de nagybetűs elegancia ától cettig. A fekete-fehér csíkos szoknyát és felsőrészt kellemesen megbolondítják a piros kiegészítők, és nem csak úgy ész nélkül, hanem nagyon diszkréten, sőt tudatosan adagolva, de látványosan. A cipellő és az öv is szemrevaló darab, az oldalra csapott barna LV táska pedig nem rondít bele a kreációba, és nem tűnik hivalkodónak sem az öltözék mellett.A felkapott darabokkal önmagukban biztosan nincs probléma, de kiszemeltünkön valahogy elég rosszul festenek. A mell alatt összecsatolt, kihívó öv például nem volt a legjobb választás (a dekoltázst sem díjaztuk amúgy), de ugyanígy: kicsit sem esztétikus a fekete, cipzáras felső – összetöpöríti a testet. A nadrágfazon sajnos nem mutat túl jól a leányzón, és az elálló fülek mellé felkapott böhöm nagy napszemüvegen és összekötött loboncon is lenne mit újragondolni. Sajnos ennyi makula mellett még egy mégoly pazar Louis Vuitton sem kellőképpen szuperál.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés