free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rövidnadrágban

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, rövidnadrág, utcánláttuk 66 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Ez a cucc nem markol sokat, de minden ízében átgondolt – vagy legalábbis nagyon jól sikerült az aznapi válogatás a szekrényből. A rövidnadrág nagyon jól áll, az öv vagány, és ha már a pucér lábaké a főszerep, akkor a föntre választott bő póló a lehető legjobb választás. A saru szép, a táska jól megy a garnitúrához – semmi aránytévesztés vagy fölösleges pucc nem rondít be a képbe. Szerény, de nagyon ügyes összeállítás.Tessék jól megnézni a képet. Mit látunk? Egy csinos, elegáns, nagyon jó testi adottságokkal megáldott fiatal szőkeséget. Bitang jó a naci, a fölső szép, és jól is áll. Hol itt makula? Hát kérem, vessünk egy pillantást arra a harisnyára. Mert bizony a rövidnadrág szára alól bánatosan kandikál ki a harisnya fönti, megvastagított része, ami annyira kínos és dühítő hiba (lásd: színeltérés), hogy nem tudunk napirendre térni felette. Miért kell ilyennel szétbarmolni a külsőt, miért?  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés