free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Olcsóbbak lesznek a Dolce&Gabbana cuccok

Borsa         Címkék: árcsökkenés, divat, dolce&gabbana, ruha, válság 0 hozzászólás

A Dolce&Gabbana terveződuó a gazdasági válság hatására úgy döntött, csökkenti divatházuk termékeinek árait. A minőség azonban változatlan marad.

Domenico Dolce és Stefano Gabbana úgy véli, itt az ideje némi forradalomnak a luxus-divatiparban. Az olasz terveződuó ennek szellemében úgy döntött, 10-20 százalékkal lejjebb viszi divatházuk termékeinek árait, ám a tőlük megszokott kreativitásból és a minőségből ezután sem engednek. "A válságnak két meghatározó aspektusa van: hogy nemzetközi és társadalmi. Az első dolog, amit manapság megkérdeznek az emberek, ha bemennek egy boltba, hogy: Szép, de mennyibe kerül?" - magyarázta Gabbana. A tervezők és a velük együttműködő szakemberek jelenleg olyan eljárások kifejlesztésén dolgoznak, amelyek csökkentik majd az előállítási költségeket. Igyekeznek megszabadulni az olyan felesleges köröktől is, mint például a túlságosan sok reklám. "Ez az egyetlen módja, hogy megmentsük a piacot és a vállalatainkat" - jegyezte meg Dolce.

www.wallpaper.com

Az árcsökkenés a jövő tavasztól lesz érzékelhető, de ez még mindig nem a mi pénztárcánknak szól. Egy jelenleg 695 dollárba (141 000 forintba) kerülő farmerhez például jövőre már 450 dollárért (91 000 forintért) hozzá lehet majd jutni, a ruhák átlag 2300 dollár (470 000 forint) körüli ára nagyjából 1500-ra (azaz közelítőleg 300 000 forintra) esik majd vissza, és hasonló árfekvésben lehet majd megvásárolni a bőrdzsekiket is. Tehát attól nem kell azért tartani, hogy a D&G termékek az intézkedés hatására ezután széles tömegek által válnak elérhetővé...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés