free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az emberek jobban néznek ki meztelenül

Borsa         Címkék: divat, meztelenség, ruha, szex, tomford 1 hozzászólás

Tom Ford úgy véli, hogy az emberek meztelenül néznek ki a legjobban. Olyankor ugyanis mindenütt egyszínűek, és ezt nem szúrják el ruhákkal.

Tom Ford szerint az emberek meztelenül néznek ki a legjobban. Az amerikai tervező, akinek sikerült rávennie Scarlett Johanssont és Keira Knightleyt arra, hogy pucéran pózoljanak a Vanity Fair címlapján, divatházának termékeit is előszeretettel reklámozza ruhátlan modellekkel. "Milyen más módon adnál el parfümöt heteroszexuális férfiaknak?" - tette fel a költői kérdést Ford. "Utálok a szexről beszélni. Az emberek sokkal jobban néznek ki meztelenül. Mindenütt ugyanolyan színűek, és nem tudják elszúrni. Látod az embereket a tornateremben, és nagyszerűen néznek ki. Aztán felveszik a ruháikat."

www.reidamoda.wordpress.com

Ford, korábban tíz évig a Gucci kreatív igazgatójaként dolgozott, ám azóta egy, a The Times-nak adott interjújában bevallotta, hogy nem feltétlenül értett egyet azzal az üzleti modellel, amelyet a cég követett. "Az egész ifjúsággal kapcsolatos rögeszme, az új, az új és az új. Olyan ruhákat hoz létre, amelyeket senki sem tud viselni" - jegyezte meg.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés