free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: szemhéjtus, 4000 forint alatt

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, smink, szemhéjtus, szépség 4 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten jó szemhéjtust kerestünk, 4000 forint alatt.

A szemhéjtus szakszerű használatáról szóló okítást korábban már olvashattátok a Borsán. Mivel azonban a "hogyan" mellett a "mivel" sem mellékes szempont, ezért az eheti Cucckeresőben jó minőségű, ám 4000 forintnál olcsóbb szemhéjtus után kutattunk.

Kezdőknek, illetve kézügyességgel csak korlátozott mértékben rendelkezőknek  mindenképp a tusfilceket ajánlanánk. Ezek gyakorlatilag úgy néznek ki, mint egy filctoll, lényegében hasonlóan is kell velük bánni, mintha filccel rajzolnánk. Nagy előnye, hogy nem csöppen el és nehezebb vele kiszaladni a vonalból, a végeredményen viszont nem látszik meg, hogy nem ecsettel készült.

www.the-beauty-parlour.com, www.bourjois.co.uk

Első körben gyakorláshoz, kísérletezgetéshez érdemes valamilyen olcsó, de a maga kategóriájában azért korrekt terméket választani, például az Astor Eye Liner Pen-t. Akiknek a filces megoldás beválik, de már valamilyen komolyabb termékben gondolkodnak, azok válasszák a Bourjois Liner Feutre tusfilcet! Használatát tekintve fő erőssége, hogy nagyon könnyű vele egészen vékony tusvonalat húzni, de vastagabb, "cicásabb" vonalat is egyszerűen rajzolhatunk vele.
Márkák, árak és lelőhelyek:
Astor Eye Liner Pen: 1099 forint, DM
Bourjois Liner Feutre: 2850 forint, Douglas parfüméria

A tusfilcek és a hagyományos ecsetes tusok közti átmenet a L'Oreal Super Liner, hiszen bár mártogatós, ecsetes kiszerelésű, ugyanakkor az ecset hegye a tusfilcekéhez hasonló, bár azoknál valamivel puhább, szivacsos applikátor. Utóbbival nagyon egyszerű megfelelően, mégis kíméletesen betalálni szorosan a pillák tövébe. Vékony, határozott tusvonal készítésére kifejezetten alkalmas, viszont vastagítani, rajzolgatni már macerásabb vele.

www.condenast.co.uk, www.isadora.com, www.kryolan.com

Amennyiben hagyományos ecsetest tust szeretnétek, akkor a drogária-üzletláncokban elérhető márkák kínálatát kapásból el is lehet felejteni. Az ecsetes tus ugyanis "kényes" cucc, amelyben egyszerre több tulajdonságnak is klappolnia kell: fontos, hogy a festék jó minőségű legyen, állaga ne legyen túl híg, de ne is legyen túl sűrű, ne csöpögjön, de ne is száradjon túl gyorsan, valamint, hogy maga az ecset hegyes, pontos és strapabíró legyen. Ezeknek a kritériumoknak mind megfelel például az IsaDora Colorful Eye Liner szemhéjtus. A felviteléhez ugyan kétségkívül kell némi gyakorlat és ügyesség, ám aki már belejött a tusvonal-pingálásba, az ezzel a termékkel klasszul kiélheti magát. A végeredmény ráadásul nem kenődik és nem kopik több óra elteltével sem. Továbbra is biztatunk titeket arra, hogy ha a beszerzést meg tudjátok oldani, akkor használjatok professzionális sminktermékeket. Hagyományos szemhéjtusból a Kryolan Eye Liner-t javasolnánk. Kellemes vele dolgozni - bár a gyakorlott mozdulatokra természetesen ennél is szükség van -, mindenféle tusvonal-variáció megvalósítására alkalmas. A végeredmény pedig garantáltan bírja a strapát - akár még a nedvességet is - addig, míg sminklemosóval el nem távolítjuk. Erős, alkalmi sminkek készítéséhez a lehető legideálisabb.
Márkák, árak és lelőhelyek:
L'Oreal Super Liner: 3699 forint, DM
IsaDora Colorful Eye Liner: 3790 forint, Douglas parfüméria
Kryolan - Eye Liner: 2500 forint, Sminkbolt

Elsősorban profi sminkesek alkalmazzák a száraz tust - például a Ben Nye Cake Eye Liner-t -, amely lényegében a testfestékekhez hasonlóan működik: a préselt anyagot vízzel kell feloldani és vékony sminkecsettel felvinni.

www.makeupalley.com

Ennek a használatához kell az összes tusfajta közül a legtöbb ügyesség, másfelől viszont annak, aki már beletanult, ezzel a legkényelmesebb dolgozni. Az egészen egyszerűtől a művészi igényű tusvonalakig bármi kivitelezhető vele.
Márkák, árak és lelőhelyek:
Ben Nye - Cake Eye Liner: 1900 forint, SminkboltLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés