free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk lilában

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, ruha, utcánláttuk 43 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Ha igazak a hírek, a lilának ez az utolsó szezonja – bár ezt már többször hallottuk. Mindegy. A mi kiszemeltünk nagyon szemrevaló kis ruhát választott, merészek a színei, a szoknyahossz is elég vérforraló, de nem is ez teszi igazán szerethetővé, hanem hogy ehhez a feltűnőséghez sikerült nagyon visszafogottan és ízlésesen kiegészítőket választani. A saruját szerettük (bár aranyszínű, de nem hivalkodik), a táska rendben van, az ékszerezés kicsit bohém, de nem ízléstelen. Nem sok ez, de egyben van.Nem szeretnénk sértően fogalmazni, de ez a felsőrész olyan, mintha a műtős gúnyát szabták volna ki élénklilából, és akkor már egy kis feltűnő fényességgel is megdobták. Borzalmas. Se az ujjhossz, se a nyakrész, se a mellvarrás nem előnyös – így hiába a színben hozzáillő cipellő, nem menti meg a göncöt. A piros iskolatáskáról sok jót nem tudunk elmondani, annyit viszont mindenképp, hogy nem barátja az öltözetnek. Érezni a jó szándékot a kompozíción, de ez az ing menjen az első ruhagyűjtő konténerbe – szerintünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés