free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jimmy Choo a H&M-nél

Borsa         Címkék: divat, h&m, jimmychoo, táska, tervező 2 hozzászólás

A H&M újból vendégtervezővel működik együtt. Ezúttal a luxuscipők- és táskák iránt fogékony vásárlókat örvendeztetik meg. Jimmy Choo kollekciójával.

A következő, luxusiparban tevékenykedő tervező, aki egy kollekció erejéig "leereszkedik" a fast fashion-t fogyasztó szélesebb rétegekhez, Jimmy Choo lesz. Ő ugyanis a H&M legújabb vendégtervezője, aki cipőket, illetve táskákat tervez a svéd cég felkérésére. "Idén ősszel a brit kiegészítő-márka Jimmy Choo hozza el nemzetközileg elismerten ragyogó cipőit és táskáit a H&M kiválasztott üzleteibe. Ez az első alkalom, hogy egy kiegészítő-márkával dolgozunk együtt" - áll a vállalat közleményében. "A H&M együttműködött a divat legnagyobb neveivel az elmúlt években. Ám úgy tűnik, ez az egyik legmerészebb húzás mind közül" - nyilatkozta a Daily Mailnek  Margareta van den Bosch, a H&M vezető tervezője.

www.bestbuybrands.com

A kollekcióban egyébként nem csupán női táskák és cipők, hanem férfiaknak szánt modellek is megtalálhatók lesznek. Az árfekvés körülbelül 10 000 és 60 000 forint körül várható, amit ahhoz érdemes viszonyítani, hogy egy "normál" Jimmy Choo cipő alapból 130 000-330 000 forintnak megfelelő összeget kóstál. A Jimmy Choo kollekció november 14-től lesz kapható világszerte kétszáz H&M üzletben. Az előző évek tapasztalataiból kiindulva feltételezhetően hazánkban is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés