free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szokatlan álláskereső módszerek

Borsa         Címkék: álláskeresés, amerika, munka, trükk, válság 0 hozzászólás

Az amerikai álláskeresők egyre szokatlanabb trükkökhöz folyamodnak, hogy felhívják magukra a munkaadók figyelmét. Van, aki kocsit mos, más tortát küld.

Tudjuk, hogy a gazdasági világválság következményeképp az elmúlt hónapokban durván megnőtt a munkanélküliek száma. A kétségbeesett álláskeresők egyre szokatlanabb trükkökhöz folyamodnak annak érdekében, hogy felhívják magukra a potenciális munkaadók figyelmét. Az amerikai CareerBuilder álláskereső portál összegyűjtötte a legcifrább megoldásokat.

Akadnak olyan munkakeresők, akik forgalmas kereszteződésekben, a piros lámpánál osztogatják az önéletrajzukat, míg mások vállalati parkolókban mossák az ott álló autókat. Megint mások egyszerűen ülősztrájkot tartanak a cég székházának aulájában, hogy így csikarjanak ki találkozót egy vezetővel, de vannak olyanok is, akik ahhoz a fodrászhoz jelentkeznek be, ahová a döntéshozó is jár, hogy ott beszédbe elegyedhessenek vele. Akadt olyan jelölt is, aki az önéletrajzát tartalmazó bögréket küldött a cégeknek, amelyeknél munkát akart kapni. Ez azonban smafu ahhoz képest, hogy egy álláskereső az adataival és a fotójával díszített, névjegykártya alakú tortát juttatott el az általa kiszemelt vállalat vezetőségének."Míg a szokatlan munkakeresési taktikák felkelthetik a személyzetisek figyelmét, szakszerűen oda kell figyelniük arra, hogy a megfelelő okból emlékezzenek a jelöltekre" - jegyezte meg Jason Ferrara, a CareerBuilder karriertanácsadója.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés