free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk bő gatyában

Borsa         Címkék: bőgatya, divat, igen, nem, utcánláttuk 23 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Ától cettig majdhogynem elégedettek vagyunk – az öv talán az egyetlen makula, amivel nem vagyunk annyira kibékülve, de ez már szőrszálhasogatás. A nadrágfazon nagyon jó, és hogy a gladiátorszandi felett, épp bokatájékon ér véget, szintén nem válik hátrányára – szépen érvényesül a cipellő. A fölsőt és a könnyű kabátkát bírtuk, a táskával nincs problémánk, nagyon laza garnitúra nyárra.A fekete-fehér színvilág biztonságos választás, ritkán lehet csúnyán mellélőni vele. A piszkosszürke színű sportszandálról már nem mondható el ugyanez, amivel alapból amúgy nem lenne kifogásunk, de borzalmasan fest ezzel a nadrággal – ahogy a "felsliccelt" naci már önmagában is kiveri a biztosítékot. Nem is akarjuk nagyon túlbeszélni a dolgot: nem szép, még edzésről hazajövet sem.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés