free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Natascha Kampusch meztelenül

Borsa         Címkék: állatvédő, celeb, meztelen, nataschakampusch, peta 2 hozzászólás

Natascha Kampusch az állatok jogaiért harcol. A cél érdekében szívesen csatlakozna a PETA celebvetkőztetős, szőrmeellenes kampányához is.

Natascha Kampusch, az osztrák lány, akit tíz éves korában rabolt el a perverz  mérnök Wolfgang Priklopil, majd nyolc éven át tartotta fogságban, 2006-os szabadulása után azonnal celebritássá avanzsált. A média hosszú hónapokig le sem szállt róla, könyvet írtak az életéről, és még saját tévéműsort is kapott az egyik osztrák tévécsatornán. A műsor azonban rövid úton megbukott, Kampusch pedig eltűnt a nyilvánosság elől. Most azonban újból a reflektorfényben találhatja magát. A 21 éves Natascha ugyanis - és ha valakitől, az tőle hiteles - elszántan harcol az állatkertekben tartott állatok szabadságáért.

www.n24.de

Nemrégiben pedig kijelentette, hogy szívesen csatlakozna a PETA állati szőrmék viselése elleni kampányához is, amelyben hírességek - többek között Naomi Campbell, Eva Mendes vagy épp az olimpiai bajnok úszónő Amanda Beard - mutatták meg meztelen testüket. Kampusch a sajtónak úgy nyilatkozott, hogy bármikor hajlandó maga is ruhátlanul pózolni a nemes cél érdekében. A PETA szóvivője az esetleges együttműködésről csupán annyit mondott: "Lehetséges, de még nem állapodtunk meg."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés