free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 karika-fülbevaló rövid hajhoz

Borsa         Címkék: divat, ékszer, karika-fülbevaló, kiegészítő, lista 1 hozzászólás

Ne legyen túl nagy és az sem jó, ha nagyon csillogó, két fontos szabály, ha rövid haj mellé keresünk karika-fülbevalót. Segítség gyanánt összeszedtük az 5 legjobbat.

Ki gondolta volna, hogy Szaffi igazi divatikon volt, pedig ha úgy vesszük, akkor neki köszönhetjük a karika-fülbevaló elterjedését hazánkban. Jennifer Lopez és az ő karikái pedig csak gyenge utánzatnak számítanak. Rajzfilmfiguránk tekintélyes karikái azonban hosszú hajjal mutatnak igazán jól, ezért mi megnéztük, hogy melyik az az 5 karika-fülbevaló, ami rövid frizurával is működik.


Színes - C&A

Feltűnő színű fülbevalóból ez a maximális méret, amit engedélyezünk, ami ennél nagyobb az maradjon meg Beja asszonynak. Arra jó lesz figyelni, hogy a sminket a bizsu színéhez igazítsuk, ugyanis egy vörös rúzs ezzel a ciklámen árnyalattal elég kiábrándító látványt nyújthat. Színes nyári ruhákhoz tökéletes kiegészítő, aki pedig tutira akar menni, az hasonló színű cipőt vesz fel mellé.
Fekete - MEXX

Füstös szemsmink mellé ideális választás ez a fülbevaló, amely listánk legnagyobb darabja. Ez a maximális méret, ami rövid haj mellett jól mutat, de ez is csak azoknak előnyös akiknek a fülei szigorúan rálapulnak a fejre, amennyiben ez nem így van számolni kell a lapátfüllel, ami egyáltalán nem előnyös. A színe és a formája miatt elbírja az elegánsabb szetteket is.
Szögletes - Next

Ennek a fülbevalónak a formája különleges, ami rövid haj mellett érvényesül leginkább. Mivel egy csavart és szögletes formáról van szó, ezért érdemes a többi ékszert is ehhez igazítani. Elsősorban sportosan elegáns szettekhez fog beválni, mi egy nagy szögletes gyűrűvel és egy egyszerű pamutatlétával hordanánk, ennél tovább nem kell cifrázni.
Köves - Thomas Sabo

A hatalmas csillogó kövekkel kirakott fülbevalók rövid haj mellé nem előnyösek, ugyanis olyan lesz a hatása, mintha a fejünk beszorult volna két diszkógömb közé. Ezért, ha valaki valamilyen elegáns megoldásban gondolkodik, akkor mindenképpen visszafogott, lehetőleg kis méretű fülbevalót válasszon, pont olyat, mint amilyen a képen látható.
Sima karika - Thomas Sabo

Hagyománytisztelők örömére jöjjön a sima karika, ami ugyan egy modern vastagabb változat, de kétség kívül a klasszikus fazonok közé tartozik. 3-4 centi átmérőjűnél ez se legyen nagyobb, különben jön az előbb említett lapátfül, amiben nincs köszönet. Igazi jolly-joker darab, amit bármihez és bármikor felvehetünk, persze az estélyiket leszámítva.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés