free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Woody Allen szemet vetett Carla Brunira

Borsa         Címkék: carlabruni, elnökfeleség, film, szerep, woodyallen 0 hozzászólás

Woody Allen szívesen szerepeltetné valamelyik jövőbeli filmjében a francia elnök feleségét. Bruninak nem ez lenne az első filmszerepe.

Woody Allen egy rádióműsorban úgy nyilatkozott, szívesen adna filmszerepet a francia elnök feleségének, Carla Bruninak. "Biztos vagyok benne, hogy csodálatos lenne. Van karizmája, színészkedett már és a közönség számára sem ismeretlen. Számos módon tudnám használni, bár ebben a pillanatban nincs számára sztorim. Azonban feltétlenül beszélgetnék vele erről és felkérném, ha érdekli" - mondta a rendező.

A korábban modellként, illetve énekesnőként tevékenykedő francia elnökfeleség 1994-ben szerepelt a filmvásznon, Robert Altman Prét-a-Porter (Divatdiktátorok) című szatirikus filmjében.

http://tecnorganismo.blogspot.com

Allen egyébként úgy tervezi, hogy jövőre Párizsban forgat egy filmet, amelyről azonban egyelőre kevés részletet árult el, így nem elképzelhetetlen az sem, hogy akár ebben ad majd szerepet Bruninak. Praktikus megoldás lenne.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés