free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk piros felsőben

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, öltözködés, utcánláttuk 41 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Kétség nem fér hozzá: nagyon feltűnő és látványos holmi ez háromnegyedes ujjú, világos kabát – a zseb, a gombsor és a gallérzat kialakítása is kifejezetten csinos. Nagyon jól megy a színes felsőrészhez a szűk, "gyári koptatott" farmernadrág és a diszkrét cipellő. A kézben lógó apró LV táska eredetét nem akarjuk firtatni, szerintünk akár oridzsi, akár a Bolháról jött, nem válik kárára a szerelésnek.Van itt minden: tarkabarka színorgia, minta minta hátán, jó mély dekoltázs kikukucskáló fekete melltartóval, rózsaszín szatyor és kisebb kövekkel feldíszített magas sarkú cipellő. Nem gondoljuk, hogy a látvány különösebb elemzésre szorulna, ezért engedjétek meg, hogy annyival letudjuk a fotókommentet, hogy ezer sebből vérzik a cucc, és alapjaiból kéne újragondolni. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés