free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jennifer Love Hewitt könyvet ír a randizásról

Borsa         Címkék: jenniferlovehewitt, kapcsolat, könyv, randizás, szerelem 0 hozzászólás

Jennifer Love Hewitt elérkezettnek látta az időt, hogy megossza a nyilvánossággal a randizás terén begyűjtött tapasztalatait. Éppen ezért könyvet ír a témáról.

Jennifer Love Hewitt a randizásról ír könyvet, melyben az SMS-ben való flörtöléstől kezdve az összetört szív ápolgatásáig mindenféle témába vágó dolgot tárgyal. "Úgy gondoltam, itt az ideje, hogy megosszam másokkal azt, amit a randizás vizein való evezgetés közepette megtanultam. Remélem, amellett hogy jókat mosolyognak, a nők tanulnak majd azokból a kemény leckékből, amiket én megtanultam" - nyilatkozta a színésznő a Female First magazinnak. A könyv, amelynek címe "The Day I Shot Cupid" (A nap, amikor lelőttem Kupidót) lesz, azt ígéri, hogy csintalan humorral kalauzolja majd a nőket a modern randizás útvesztőiben, és rengeteg gyakorlati tippet is tartalmaz majd.

http://lt.wallpapersin.com

"Egyből meggyőzött minket Jennifer pimasz és tiszteletlen hozzáállása a modernkori szerelemhez, és úgy éreztük, hogy az önmagába vetett bizalma minden korosztály nőire inspirálólag hathat" - jegyezte meg a művet megjelentető, Hyperion Books kiadó vezetője, Ellen Archer. A könyv várhatóan jövő márciusban kerül - első körben - az amerikai és az angol könyvesboltokba.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés