free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: nőies mobiltelefon, 30 000 forint alatt

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, készülék, mobiltelefon, nőies 1 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal nőies mobiltelefont kerestünk, 30 000 forint alatt.

Ezen a héten úgy döntöttünk, hogy a három mobilszolgáltató aktuális kínálatában nőies, de nem buta mobilkészülékeket keresünk, 30 000 forintos ár alatt. Utóbbi úgy értendő, hogy azok a készülékek jöhettek szóba, amelyeket kártyás konstrukcióban, azaz további kötelezettségek - pl. új számlás előfizetés vásárlása, részletfizetés, hűségnyilatkozat stb. - nélkül vásárolhatunk meg, a megjelölt értékhatár alatt. Látatlanban azt hittük, könnyű dolgunk lesz. A gyakorlatban aztán bebizonyosodott, hogy ebben tévedtünk.

Ábécésorrendben haladva a Pannon kínálatával kezdtük, és máris jókorát csalódtunk, ugyanis elsősorban fiús vagy legfeljebb unisex stílusú mobilokat találtunk náluk ebben az árfekvésben, kifejezetten csajosakat egyáltalán nem. Így tehát abból szemezgettünk, amiből lehetett, és így esett a választásunk a Samsung SGH-F250-re. A minimalista kinézetű, csúszkás mobil dizájnja a magasabb árkategóriájú telefonokét idézi. A  mobilszélessáv-képes készülék - többek között - 1.3 megapixeles kamerával, blootooth-al és zenelejátszóval van felszerelve.

http://dev.absol.co.za, http://ejhola.com

Másik itteni kiszemeltünk a Nokia 2680. A kis méretű, esztétikus, lekerekített formájú, csúszkás készülék nem túl bonyolult, de árkategóriájában jó minőségű, megbízható modell, amely elsősorban telefonálásra és üzenetküldésre alkalmas. Akik viszont fényképezni, kamerázni, zenét hallgatni is szeretnének vele, azoknak nem ajánljuk, hiszen csupán gyenge VGA kamerával rendelkezik, mp3 lejátszásra nem alkalmas, bár FM rádió azért van benne.
Márkák, árak:
Samsung SGH-F250: 19 980 forint  
Nokia 2680: 17 970 forint

T-Mobile 30 000 forint alatt elérhető kínálatából kiemelnénk elsőként az LG Shine KE970-et. Bár nem épp egy frissen bemutatott modellről van szó, ám akinél nem kikerülhetetlen szempont, hogy kizárólag a legújabban piacra került telefonok közül válasszon, az nyugodtan bevállalhatja. A fémházas - ezüst, arany, illetve fekete színben is kapható - Shine nagy erőssége elegáns, hűvösen feltűnő külseje. Telefonálni, üzenetet küldeni elvárható módon lehet vele, mp3-lejátszásra - bár azért nem zenemobil színvonalon - szintén alkalmas, fotózni, kamerázni  még éppen elfogadható minőségben tud. Ár/érték arányban megéri.

http://pan8.fotovista.com, www.myhphone.com

Ugyanennél a szolgáltatónál választottuk a Samsung SGH-L700-as készülékét, amely ezüst- és diszkrét rózsaszínben is elérhető. A szolid,  candy bar - tehát nem nyithatós, csúsztathatós vagy egyéb mozgatható alkatrészekkel felszerelt - mobilt elsősorban azoknak ajánljuk, akik szolid, könnyen kezelhető és strapabíró készüléket szeretnének. A telefon 2 megapixeles kamerával, 30MB memóriával, bluetooth-al, mp3-lejátszóval és FM rádióval is rendelkezik.
Márkák, árak:
LG Shine KE970: 27 990 forint
Samsung SGH - L700: 26 970 forint

A legmeggyőzőbb felhozatalt a megjelölt árkategóriájú csajos mobilokból a Vodafone-nál találtuk. Igaz, itt akadt a legtöbb vészesen komolytalan készülék is, ám végül sikerült azért kiválasztanunk két, kategóriájában megfelelő színvonalút. Az egyik a Sony-Ericsson W380i kagylótelefon. A kissé szögletes formát klasszul feldobja a lila szín - bár lehet kapni szürkében is - és a cselesen rejtett külső kijelző. Telefonálni, sms-ezni kényelmesen, korrektül lehet vele. Zenemobilról lévén szó, fő erőssége a zenelejátszó funkció. Emellett tartalmaz természetesen beépített kamerát, igaz, csak 1megapixel felbontásút.

www.fonearena.com, http://gsmarena.com

A másik itteni választottunk szintén egy Sony-Ericsson készülék, az F305-ös. A hófehér csúszkamobil mind külsejében, mind működését tekintve kellemes, megbízható telefon. Az alapvető funkciók mellett jól teljesít zenelejátszóként, illetve normálisan lehet vele fotózni is, 2 megapixeles felbontásban.
Márkák, árak:
Sony-Ericsson W380i: 21 990 forint
Sony-Ericsson F305: 29 970 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés