free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobban hűsítő arcpermet

Borsa         Címkék: arcpermet, hűsítő, kozmetikum, lista, teszt 2 hozzászólás

Idáig nem nagyon hittünk az arcpermetekben, azonban a kánikulában igazán jól tud jönni egy frissítő fújás. Megnéztük, melyik az 5 legjobban hűsítő arcpermet.

A szerkesztőség egy része hisz bennük, a másik része pedig kicsit szkeptikusan tekint az arcpermetekre, ezért leteszteltük őket, hátha sikerül meggyőzni a hitetleneket, vagy megingatni a fanatikusokat. A Borsatesztet a következő héten olvashatjátok, addig viszont itt van a lista, amelyből – a nagy melegre való tekintettel – kiderül, hogy melyik a legjobban hűsítő permet.


Clarins

Frissítő tiszta illat, könnyű állag, ragadásmentes bőr, mi ennél a terméknél hittük el, hogy van értelme az arcpermetnek. Nem kell belőle sokat fújni, de az sem baj, ha megszalad a kezünk, ugyanis még a harmadik, negyedik réteg után sem ragad a pofánk. Nincs ezen mit túlkomplikálni, a Clarins nálunk megnyerte a versenyt. Jogosan jár neki az öt pont és ezzel az első hely.
L'Occitane

Ez a permet is kellőképpen hűsítette az arcunkat, de a negyedik fújás után már ragadt egy kicsit, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy akadt olyan tesztelő, akinél ez a termék volt a favorit. A citromos illat kimondottan sokat dobott a helyzeten, ezért bár fáj érte a szívünk, de csak négy pontot adtunk neki, és ezzel a dobogó második helyére sikerült felállni.
Malu Wilz

A következő két termék holtversenyben végzett, ugyanis szinte csak az illatban volt köztük hajszálnyi különbség. Kifújva olyan volt az érzésünk, mintha vízzel fújnánk az arcunkat, kellemesen hűsített, és a citrusos illat is jó hatással volt ránk, de a mű narancs- és citromillatból egy idő után elegünk lett. Azért viszont külön pont jár, hogy fixálja a sminkünket. A Malu Wilz három pontot kapott és ezzel a dobogó harmadik fokát.BeYu

Csakúgy, mint az előző termék, ez is hűsítette a bőrünket sőt a sminkünket is fixálta, viszont valamiért az illata elrontotta az örömünket, aki viszont bírja a kicsit mű citromos illatot, az fújja bátran. Mivel azonban voltak nála jobbak, ezért mi csak három pontot szavaztunk meg neki és ezzel bronzérmesként zárta a versenyt, holtversenyben az előző cuccal.
Chanel

A luxusmárka arcpermete nálunk kicsit leszerepelt, de a listára még felküzdötte magát. A flakonból kijövő kozmetikum hűsíti ugyan az arcot, de a nehézkes púderes illat sokat ront a helyzeten. Fújtuk, fújtuk egészen addig, amíg a kozmetikumtól az egész bőrünk nem lett ragadós, és ettől olyan érzésünk volt, mintha vékony rétegben koszos lenne a befújt terület. A púderes illat és a ragadós bőr ebben az esetben egy pontot kapott, amivel a sereghajtóként zárta a versenyt.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés