free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Emma Watson is divattervező lesz

Borsa         Címkék: celeb, divat, emmawatson, ruhakollekció, színésznő 3 hozzászólás

A Harry Potter filmekből ismert Emma Watson modellként már belekóstolt a divatiparba. Ennyivel azonban nem éri be: saját kollekciót tervez.

Emma Watson is csatlakozik azon celebritások, a kelleténél sokkal népesebb táborához, akik saját név alatt futó ruhakollekcióval rendelkeznek. A Harry Potter filmek Hermionéját alakító, szépen felcseperedett celeblány már megmutatta magát a divatiparban, igaz, idáig csak modellként. Szerepelt a Chanel egyik kampányában, nemrégiben pedig a Burberry divatház új arca lett.

http://juicy.mashkulture.net

A 19 éves Watson tervezett saját kollekcióját elsősorban tizenéveseknek szánja, a befolyó bevételekből pedig a gyermekeket segítő UNICEF jótékonysági szervezetet is bőkezűen támogatná. Egy, a színésznőhöz közelálló forrás a brit  News of the World magazinnak elárulta, hogy Emma nem egyedül vág majd bele a ruhatervezésbe, hanem jó barátjától, Karl Lagerfeltől kér majd tanácsokat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés