free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk sortban

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, sort, utcánláttuk 16 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Ha már a pucér lábak szinte teljes "testhosszban" megmutatkoznak, bölcs döntés, hogy fölülre szolid kíséretet választott alanyunk, és az egyszerű vietnámi is előnyére válik a külsőnek. Könnyű kékek, diszkrét fazonok, semmi pucc vagy extra erőlködés. Szerintünk nagyon jól mutat egy ilyen garnitúra a forró aszfalton, ennél sokkal többet amúgy is nehezen visel az emberi test ilyen fülledt hőségben.A B oldal pedig szépen elköveti az összes hibát, amit ennél az összeállításnál el lehet követni. Kint van mindene, az összes cucca nagyon harsány és tökéletesen kioltja egymást, ennél sokkal szolidabbra kellett volna szabni a nagy egészet – például azért, hogy ne a közönségesség, hanem a könnyűség legyen, ami elsőre beugrik. A fölsőt és a papucsot se szerettük, a pucér has se a barátunk ilyen miliőben, sajnáljuk: nagyon nem tetszik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés