free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Madonna mint egy futballista

Borsa         Címkék: edzés, madonna, példakép, sport, test 2 hozzászólás

Madonna nagyszerű példát szolgáltat a nőknek azzal, hogy heti hat napon, napi két órát edz. Legalábbis a személyi edzője szerint.

Madonna személyi edzője szerint Madonna elkötelezettsége a fitness iránt nagyszerű példa minden nő számára. Tracy Anderson elmondta, hogy a popdíva szálkás, atletikus testét annak köszönheti hogy minden idejét, amit csak lehet, annak tökéletesítésére, fenntartására szenteli. "Madonna egy sportoló. Ezt próbálom beleverni az emberek fejébe, akik kritizálják őt azért, mert heti hat napon naponta két órát edz. Olyan mint egy baseball-játékos vagy egy futballista" - magyarázta Anderson. "Ő egy nagyszerű példa. Ezért fájdítja a szívem az, amit néha a sajtóban állítanak, az ugyanis nem is lehetne pontatlanabb. Miért kell valakiről, aki ilyen hihetetlenül jó példa, olyan sok negatív dolgot mondani?"

www.starpulse.com

Anderson elárulta azt is, hogy Madonna, illetve egy másik celeb-ügyfele, Gwyneth Palthrow egyaránt azért edzenek heti hat napon, mert máskülönben nem éreznék annak hatását. "Bárki azt állítja, hogy változtathatsz heti három nappal is, az legalább annyira helytelen, mint a kontár diétás könyvek, ez ugyanis nem igaz" - mondta az edző.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés