free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk hosszú cicanadrágban

Borsa         Címkék: cicanadrág, divat, igen, nem, utcánláttuk 41 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Megint idebiggyesztjük: állítólag tényleg az utolsókat rúgja a lilaimádat, és a jövő szezont már nem fogja dominálni. Mindegy, egyelőre itt van, és alanyunknak nagyon jól áll. Ettől a hosszú, nagyon könnyű fehér felsőtől pedig kifejezetten légies lesz az egész megjelenés, a hófehér nagyon szépen "elveszi" a lila erejét – viszont remekül mutatnak együtt. A fekete naci kicsit ugyan megtöri középen a kreációt, de nem válik kárára a szerelésnek – a karkötőjét meg egyenesen imádtuk. Sellőlányok, csak így tovább!Kiszemeltünkkel nem kötözködni szeretnénk, és aljas szőrszálhasogatók sem akarunk lenni. Épp azért tettük most ide, mert amúgy kifejezetten tetszik az öltözete, harmonikus és elegáns – leszámítva azt a teljességgel felesleges fekete felsőt. Sajnos optikailag nagyon megvastagítja a csípőrészt a kardigán, és nem tesz jót az arányoknak a kiemelés. Kár az ilyen kis makulákért, főleg akkor, ha egy amúgy kifogástalan szerelést rondítunk el vele. Kicsit több szigort a tükör előtt!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés