free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Moss dalol

Borsa         Címkék: hobbi, jamiehince, karaoke, katemoss, zene 0 hozzászólás

Kate Moss legújabb hobbija az éneklés, és állítólag nincs is rossz hangja. Zenész pasija azonban mégiscsak nehezen viseli a modell napi több órás dalolását.

Kate Moss aktuális kedvenc hobbija a karaokézás. A szupermodell londoni és cotswoldi otthona egyaránt fel van szerelve karaoke-berendezéssel, ám a pasija, Jamie Hince szerint Kate állandó karaokézása kifejezetten zavaró, és ő talán már csak tudja, elvégre profi zenész, a The Kills zenekar gitárosa. "Amikor Kate nem dolgozik, semmit sem szeret jobban, mint meghívni néhány haverját ebéd után, kinyitni pár üveg italt és énekelni, ahogy a szívéből jön. Jamie azonban belefáradt a hosszadalmas éneklésekbe, és megmondta neki, hogy naponta csak egy fél órát tartsa a mikrofont" - nyilatkozta a Sun-nak a pár egyik ismerőse.

http://th.interia.pl

Kate egyébként nem csupán otthon éli ki énekesi ambícióit, hiszen nemrégiben egy jótékonysági eseményen nyilvánosan is fellépett, méghozzá nem is akárkivel, hanem David Gilmoure-ral, a Pink Floyd énekes-gitárosával együtt. "Kate előadásától mindenkinek leesett az álla. Nagyon tisztességes hangja van" - számolt be a sajtónak a produkcióról az esemény egyik résztvevője.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés