free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Velence első női gondolása

Borsa         Címkék: gondola, munka, olasz, szülés, velence 0 hozzászólás

Egy 23 éves anyuka lett Velence első női gondolása. A munka komoly fizikai igénybevételt jelent, ám a fiatal nő szerint könnyebb, mint a gyermekszülés.

Egy 23 éves, kétgyermekes olasz anyuka, Giorgia Boscolo megtörte a velencei lagúnákon kilencszáz éve fennálló férfiuralmat. Miután ugyanis sikeresen elvégezte a 400 órás tanfolyamot, és letette a szükséges vizsgát, ő lett Velence első női gondolása. Rajta kívül egyébként még két másik nő is megpróbálkozott a vizsgával, nekik azonban nem sikerült.

"Mindig imádtam a gondolákat, eltérően három nővéremtől, és jobban szerettem apukámmal elmenni evezni, mint a barátaimmal kimozdulni" - nyilatkozta a gondolás-famíliából származó Boscolo az Ansa hírügynökségnek. A fiatal nő hozzátette azt is, hogy a gyermekszülés sokkal nehezebb, mint egy gondolát irányítani.

http://g1.globo.com

Édesapja, Dante elmondta, hogy a gondolás munkához nagy fizikai erőre van szükség, ám a tapasztalattal rendelkezőktől már kevesebb erőfeszítést igényel ez a mesterség, és a lányának már rengeteg tapasztalata van.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés